Axwell Опубліковано: 25 квітня 2014 Опубліковано: 25 квітня 2014 здається ж домовлялись що політичні приколи будуть в відповідній темі? не? так давайте так домовимось, ок?! Я такое предлагал - почти все отказались. Мотивировали тем, что в теме политика срач.
yobilovus Опубліковано: 25 квітня 2014 Опубліковано: 25 квітня 2014 Я такое предлагал - почти все отказались. Мотивировали тем, что в теме политика срач. така пропозиція підтримана адміністрацією форуму в моєму лиці! MOD: від сьогодні давайте будь-ласка політичний гумор постити у відповідній темі, щоб не розповзатись по форуму, який все таки є спортивним!
mad76 Опубліковано: 25 квітня 2014 Опубліковано: 25 квітня 2014 така пропозиція підтримана адміністрацією форуму в моєму лиці! MOD: від сьогодні давайте будь-ласка політичний гумор постити у відповідній темі, щоб не розповзатись по форуму, який все таки є спортивним! Поддерживал отказ от политики в разделе и раньше и сейчас, реально утомила тема хутин пуйло иже с ними((((
RainFreeman Опубліковано: 25 квітня 2014 Опубліковано: 25 квітня 2014 +1 полостью поддерживаю, туалет на форуме уже есть...
Axwell Опубліковано: 25 квітня 2014 Опубліковано: 25 квітня 2014 (змінено) Всех нарушителей банить на год! Это же касается и темы Мысли дня, без комментариев. А то из-за одного гуся-сепаратиста мне 10% кинули. Змінено 25 квітня 2014 користувачем Axwell
Valery Опубліковано: 25 квітня 2014 Опубліковано: 25 квітня 2014 така пропозиція підтримана адміністрацією форуму в моєму лиці! А ты, прям, - диктатор )))
yobilovus Опубліковано: 25 квітня 2014 Опубліковано: 25 квітня 2014 А ты, прям, - диктатор ))) та я не з власних (від слова влада) а з тих мотивів написав, що я сам висунув таке прохання, без обговорення з іншими модераторами і адміном, але думаю що ніхто не проти
Cell Опубліковано: 25 квітня 2014 Опубліковано: 25 квітня 2014 нехорошо Крым называть туалетом) Оля Фреймут не рекомендує (с)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз