mad76 Опубліковано: 10 липня 2014 Опубліковано: 10 липня 2014 Показать- Ты представляешь, у меня теща умерла!- Да что ты! И что у нее было?- Да так, хуйня одна: стол, сервант...- Дорогая, доктор сказал мне, что я никогда больше не смогу иметь детей. - Слава богу, педофил проклятый.Ну и где твои деньги?! Ты же написал, что "мат. обеспечен"?!- Блядь! Какие еще в пизду деньги, сука? Пошла на хуй!!!Мужик свалился за борт. Акула откусила ему член. Барахтаясь, он случайно поймал Золотую рыбку. Та ему говорит, что выполнит одно желание. Мужик тут же просит:- Сделай, чтобы мой член был метр длиной и потолще.Рыбка: - Исполнено.- А что это там всплыло?- Акула. Подавилась твоим членом.
Erik Опубліковано: 10 липня 2014 Опубліковано: 10 липня 2014 Показать- Ты представляешь, у меня теща умерла!- Да что ты! И что у нее было? - Да так, хуйня одна: стол, сервант... - Дорогая, доктор сказал мне, что я никогда больше не смогу иметь детей. - Слава богу, педофил проклятый. Ну и где твои деньги?! Ты же написал, что "мат. обеспечен"?! - Блядь! Какие еще в пизду деньги, сука? Пошла на хуй!!! Мужик свалился за борт. Акула откусила ему член. Барахтаясь, он случайно поймал Золотую рыбку. Та ему говорит, что выполнит одно желание. Мужик тут же просит: - Сделай, чтобы мой член был метр длиной и потолще. Рыбка: - Исполнено. - А что это там всплыло? - Акула. Подавилась твоим членом. мда, ну и дичь ты постишь...
andreyyy Опубліковано: 10 липня 2014 Опубліковано: 10 липня 2014 мда, ну и дичь ты постишь... А меня про тещу улыбнуло. Люблю черный юмор с неожиданной развязкой ) Еще из дичи (правда может старый): Пришел дьявол к адвокату и предлагает ему сделку. Давай, говорит, я дам тебе миллиард долларов, но все твои родственники умрут. Адвокат сидит и думает: - Так. Мне дают миллиард долларов. Все родственники умирают. На чем же, интересно, он хочет меня подловить?...
mad76 Опубліковано: 10 липня 2014 Опубліковано: 10 липня 2014 мда, ну и дичь ты постишь... дык не читай, я от нежных глаз спецом скрываю. а цитировать скрытое - эта пять :Koshechka_08:
Bund Опубліковано: 10 липня 2014 Опубліковано: 10 липня 2014 Vitalii Chepynoga Вчора Конь. Навіяне спортзалом В останні роки в мірє любітєльского фітнеса відбуваються серйозні ізмінєнія. Тягають гантелі і роблять страшну станову тягу тіки вітірани бодібілдінга. Вони схожі на старих і опитних добрих собак, тіпа лабрадорів… Ще вони колять собі всяку вредну херню для роста мишц і метаболізма, з’їдають по піісят яєчних білків на сніданок та снісходітєльно поглядають на молодьож… А молодьож занімається в основном воркаутом, калістенікою, TRX-ми, “Гравіті” і прочим. Ще я наблюдаю, що фітнес активно двигається в сторону мінімалістичного прімітівізма. Ніхто не цікавиться складними, дорогими і блістящими тренажорами. Нині в почоті – мішки з піском, міні-парашути, які прив’язуються на спину для бігу, канати і даже камні. Ще одна модна вешч – обична важка шина од трактора, яку полагається перекидать аж поки очі на лоба не полізуть. Ще дуже полєзно для фігури бить по лежащему скату молотом… В цьому суть ХХI століття. Люди занімаються тяжелейшим фізічеським трудом, який має абсолютно ірраціональний характер. Вони це роблять ні для чого!!! Ну хіба для того, щоб десь літом в Турції поіграть мишцами жопи перед восхітітєльними і восхіщоними самицями… Капєц! Жодній обізяні в живій природі не прийде в голову перекидать скат од трактора, або бігать з парашутом тіки для того, шоб когось трахнуть… Люди прошлого нас би не поняли… Якби гоголівський кузнєц Вакула побачив, як сьогодні якийсь спорцмен іпашить молотом по резиновій шині, то подумав би шо це нечиста сила і міг би тим самим молотом запросто розтрощить лоба атлєту ХХІ вєка… І був би прав… Але, все одно, ще є куди двигаться далі, до землі, до предків, до натуральності. В частності, сьогодні на треніровці мій товариш Паша розповідав як їхав з Австрії на машині і побачив в якомусь закарпатському селі ізумітєльну пасторальну картину. Жінка орала свій город. Але в плуг був впряжений не конь, а її собственний чоловік, чи може любовник. Отакої, - так сказать! Де вони діли коня, - непонятно! Якби це діялось в Росії, то було б ясно, що конь пропитий. Але ж у нас на Закарпатті люди працьовиті, чемні та неп’ющі. Возможно, він просто здох… А може десь поїхав на заробітки в Італію. І зараз там працює в кафе, нарізає моцареллу тонкими ломтіками, квасить в бочці артішоки з анчоусами і страшно сумує за родіною та закарпатським сіном… Бо в тому Неаполі не сіно, а гавно одно, спагетті якесь блять… А по вечорам співає “Ой чи то кінь стоїть”, - ну так, подумки, не вголос, бо італьянці поющих українських коней небезосноватєльно побаюються… Ну це не важно. Я хотів сказать, що оце воркаут так воркаут! То шо надо! Куди тій становій тязі! Я не ісключаю, що скоро в самих продвинутих клубах США появляться всякі там поля та ниви і будуть набирати желающих в класи орачів… Крезі фітнес Хорс, так сказать! Що по нашому буде – конь обичний, йобнутий… Або Мен-Хорс. В пальто, понятноє дєло… Продаю ідею за безплатно! Кстаті, нікому не треба зорать якусь невелику клумбу? Чертовскі хочеться попробувать, аж копита чешуться… По самі локті
mad76 Опубліковано: 10 липня 2014 Опубліковано: 10 липня 2014 Bund, читал и плакал :JC_doubleup: В заглавии так и хочется после Конь написать с яйцами и вернуть автору на доработку))
andreyyy Опубліковано: 10 липня 2014 Опубліковано: 10 липня 2014 У нас в зале есть молот и покрышки огромные. По ним многие стучат. Выкладывали уже на форуме когда-то:
Владимир Владимирович Опубліковано: 10 липня 2014 Опубліковано: 10 липня 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YUFum9pyftU Прошу прощенья, если уже было.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз