Erik Опубліковано: 11 вересня 2014 Опубліковано: 11 вересня 2014 https://ua.comfy.ua/?utm_source=banner_site..._version_autumn мой резалт 9 з 10 правильних відповідей Твій рівень українізації «Випускниця філфаку» Я володію рідною мовою вільно, як філолог: напам’ять цитую класиків української літератури, у вільний час влаштовую мовні вечори у «Львівській політехніці», а перед сном читаю блог Ірини Фаріон. Я знаю, що «Маша» — то форма не наша, а запрошуючи друга на борщ, звертаюсь до нього «Степане!», а не «Стьопа».
explosive Опубліковано: 11 вересня 2014 Опубліковано: 11 вересня 2014 8 з 10 правильних відповідей Твій рівень українізації «Випускниця філфаку» Я володію рідною мовою вільно, як філолог: напам’ять цитую класиків української літератури, у вільний час влаштовую мовні вечори у «Львівській політехніці», а перед сном читаю блог Ірини Фаріон. Я знаю, що «Маша» — то форма не наша, а запрошуючи друга на борщ, звертаюсь до нього «Степане!», а не «Стьопа».
Axwell Опубліковано: 11 вересня 2014 Опубліковано: 11 вересня 2014 (змінено) https://ua.comfy.ua/?utm_source=banner_site..._version_autumn мой резалт 9 з 10 правильних відповідей :Koshechka_08: Змінено 11 вересня 2014 користувачем Axwell
Erik Опубліковано: 11 вересня 2014 Опубліковано: 11 вересня 2014 :Koshechka_08: а я ошибся на последнем вопросе(
andreyyy Опубліковано: 11 вересня 2014 Опубліковано: 11 вересня 2014 а я ошибся на последнем вопросе( Вопросы разные. Я второй раз хотел замутить 10 из 10, а вопросы уже другие Хотя нет, только несколько новых, а в основном просто меняются местами. Но все равно не могу пройти. Текст по дыбильному написан. Почему "книга" неправильно, а правильно "книжка"?
templar Опубліковано: 11 вересня 2014 Опубліковано: 11 вересня 2014 если 10 из 10, картинка та же самая =( ошукали, брехливі покидьки!
55Pavilion Опубліковано: 11 вересня 2014 Опубліковано: 11 вересня 2014 Картинка учит оптимизму и умению найти положительные моменты в любой ситуации. не чит она этому :Cherna_04:
Scythe Опубліковано: 11 вересня 2014 Опубліковано: 11 вересня 2014 Странно, а чего вы все *выпускницы*?)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз