bobir2005 Опубліковано: 15 листопада 2014 Опубліковано: 15 листопада 2014 В продолжение к барабанщику - бубнист :sarcastic: О, этот прикольней) Харизма однозначно присутствует) И кстати это тамбурин, так что "тамбуринист" )))
andreyyy Опубліковано: 15 листопада 2014 Опубліковано: 15 листопада 2014 И кстати это тамбурин, так что "тамбуринист" ))) Звучит как название препарата. Но и так видно, что не на сухую мочит)
bobir2005 Опубліковано: 15 листопада 2014 Опубліковано: 15 листопада 2014 Финская реклама леденцов от горла)))) https://www.youtube.com/watch?v=kYNmGHhIJ8k
55Pavilion Опубліковано: 15 листопада 2014 Опубліковано: 15 листопада 2014 Финская реклама леденцов от горла)))) :ay: весело)
Dem Опубліковано: 15 листопада 2014 Опубліковано: 15 листопада 2014 Звучит как название препарата. Но и так видно, что не на сухую мочит) Ога, хороший предтрен попробовал)))
mr.TRS Опубліковано: 15 листопада 2014 Опубліковано: 15 листопада 2014 - Я вас змушений засмутити, ваша дочка вчора в клубі напилася! - Брешеш! Вона вчора в рот нічого не брала! - Е-е … здається, я засмучу вас двічі … _---------------&-------------- -Ей, сусіде! - Га? - А Ви знаєте, що ваш Микола, мою Гальку, туво, - їбе? - Так, то й що? - А те, що раніше у неї була дірка як десять копійок, а зараз як п'ятдесят! - То що, це ми за сорок копійок посваримось?!
Axwell Опубліковано: 15 листопада 2014 Опубліковано: 15 листопада 2014 немного пацанских мюслей в субботний вечер Оглядываясь на прожитые годы, дни, часы, секунды, корточки, я понимаю, что знание — есть сила того, что сильно знать не стоило. ведь вся наша жизнь — это игра, в которую мы играем, продолжая играть в жизнь, а где? что? когда? еб*ло. брат, задумайся над тем, что сказано, ведь сказать — это одно, а не сказать — это тоже одно, но не настолько одно, как одно.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз