OlegRO Опубліковано: 24 листопада 2014 Опубліковано: 24 листопада 2014 жаль, не тёлочка https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7zVN6K1FLf8
mad76 Опубліковано: 25 листопада 2014 Опубліковано: 25 листопада 2014 Достойная Старость - это когда из половых органов остались одни глаза. Но взгляд - твердый! Умные люди иногда дурачатся, дураки постоянно умничают. - Деда, а что это у тебя в ящике за странная коробочка «набор для ретуширования» с какими-то скальпелями, ластиками, фломастерами? - Положи на место! Это нулевая версия фотошопа. Из обсуждения на кулинарном форуме: Алёнушка: Ты вот как печень готовишь? Леночка: Я её глажу и говорю ей, что предстоящие выходные будут сложнее, чем прошлые. Вот чувствую, что мне 18 лет! А доказать не могу! Забежавший на территорию больницы питбуль вылечил троих, страдающих параличом ног, и еще двоих избавил от запоров.
templar Опубліковано: 25 листопада 2014 Опубліковано: 25 листопада 2014 справжній українець у своєму житті повинен: 1 - посадити дерево, 2 - побудувати будинок, 3 - виховати сина, 4 - вбити москаля, 5 - вбити синичку. ПоказатьЯкщо Ви запитали нащо вбивати синичку, то Ви - справжній українець. Бо пункт 4 у вас сумнівів не викликає
andreyyy Опубліковано: 25 листопада 2014 Опубліковано: 25 листопада 2014 во вы нарки пиндец просто :ppc: а у тебя картинки не смешные :smoke:
Lwkl82 Опубліковано: 25 листопада 2014 Опубліковано: 25 листопада 2014 а у тебя картинки не смешные :smoke: ,
mad76 Опубліковано: 25 листопада 2014 Опубліковано: 25 листопада 2014 так перенесут же, просили ж перенести. ПВ - так тоже сокращали слово первитин. Я все правильно написал. Ок заканчиваем. Просто признать что херню написал - никак? :af: Мог бы носом ткнуть, но не буду, ибо и так тема анекдотов подзасрана... в качестве реабелитации)) Приїжджий попросив перехожого в Києві розказати історію пам'ятника Богданові Хмельницькому. - Історія така, - почав перехожий, - розгромив Богдан ворогів наших і повернувся з перемогою в місто. Піднявся на коні на гірку, а навколо тисячі людей. Він витяг перед собою булаву і мовив: - Здоровенькі були, панове українці! У відповідь прозвучало: - Здравствуй, товарищ Богдан! Тут він і закам'янів... На узліссі їжачок підходить до мишки та вручає їй букет квітів. Мишка (примружившись): Хм, це мені? Їжачок: Тобі! Мишка: Мдя.... щось я не збагну, в чім тут підйобка. Їжачок (обурено): Блін, та подивись навколо! В повітрі пахне весною, сонечко сяі, сніг тане, струмочки дзюрчать... Душу переповнюі радість, і хочу поділитися своіми почуттями з тобою в такий спосіб! Мишка (беручи букет): Оно конєшно дякую... Але, про всяк випадок... іди ти нахуй! Ніч, Українське село, в хаті дочка та матуся, всі сплять, раптом голос дочки: -мамо! мати: -шо! дочка: -я хочу пісі! мати: - так я тоже хочу, тільки де ж її, блять, взяти в 2-гій годині ночі! ________________________________________
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз