mr.TRS Опубліковано: 29 листопада 2014 Опубліковано: 29 листопада 2014 Запис у щоденнику: "Ваш син єдиний, хто взяв у турпохід горілку. Дякуємо вам за сина." --- КУМЕ!!!!!!!!!! Ви чули ??? Путін помер !!! - А чого ? - Банальна смерть : подавився Україною ----- - Тат, що у мами між ніг? - Рай. - А що у тебе між ніг? - Ключ від раю, синку. - Маленька порада, тат: поміняй замок, у сусіда є запасні ключі. ------ - Куме, ану пошукайте в тому гуглі що за прикмета коли каву на себе проливаєш - То, куме, як руки не з того місця ростуть, то ніякий гугл не поможе! ------ - А тобі що, доню моя улюблена, привезти? - А привези мені, татусю, квіточку червоненьку, краще якої немає на білому світі! - Іди ти на фіг, Настю! У мене з твоїм маком вічно проблеми на митниці! ---- Хто губи накачує, хто цицьки вставляє, хто дупу збільшує... Та зрозумійте ви нарешті, скільки Жигулі не тюнінгуй, Мерседес НЕ вийде! ---- Хлопець шле дівчині СМС:-Цей абонент просить Вас вийти за нього замуж. Відповідь: - Шановний абонент на вашому рахунку не достатньо коштів для цієї операції.
mad76 Опубліковано: 29 листопада 2014 Опубліковано: 29 листопада 2014 https://www.youtube.com/watch?v=9jsGD5xGPKY&src_vid=88V69IsXJG4&feature=iv&annotation_id=annotation_3049948313
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз