mad76 Опубліковано: 4 грудня 2014 Опубліковано: 4 грудня 2014 Капли ЕРИКтально (!!), значит тебе без рецепта))
Лео Опубліковано: 4 грудня 2014 Опубліковано: 4 грудня 2014 Это что, последствия языковой реформы в Крыму?
Cardopusher Опубліковано: 4 грудня 2014 Опубліковано: 4 грудня 2014 Та че вы гоните на МАДа ? Нормальный он мужик. И шутки норм, хоть и не все) Он же не виноват что стал заложником этой ситуации. И в одно утро, начал жить в одной из самих недоразвитых стран мира. Даже сильные люди, от безвыходности и отсутствия альтернативы, поддаются под эту болячку, которая сейчас в параше.
Outlawif Опубліковано: 4 грудня 2014 Опубліковано: 4 грудня 2014 Но я не понимаю почему не делают про валуева)) Он рядом с Виталькой, вообще имбицил ) Не смотря на свою внешность неандертальца, он как-раз таки не дурак. Возьми вот посмотри на досуге кино Отличное кинцо! Редкий случай, когда американцы смеются над собой, а не спасают голактико. тебе бы хорошо стало, если бы на твою фотку лепили старые тупые анекдоты и выкладывали по форумам? приписывали то, чего ты не говорил/делал Ты хочешь сказать, что это неприкрытая и несправедливая дискриминация? Может быть... Я даже согласен. Отчасти. Однако было бы неплохо, если бы ты всегда так вступался за несправедливо охаяных и так же точно выражал свою позицию по поводу любого поклепа. А то мне вспоминается пословица про бревно и соринку, не сочти за обиду.
Cardopusher Опубліковано: 4 грудня 2014 Опубліковано: 4 грудня 2014 у меня вообще были подозрения, что он результат эксперемента советских ученых ))
Axwell Опубліковано: 4 грудня 2014 Опубліковано: 4 грудня 2014 Та че вы гоните на МАДа ? Он же не виноват что стал заложником этой ситуации. По делу Олег написал. Мад по всей видимости не сильно и против был, еще во времена когда "крэмнаш" и не пахло.
col34 Опубліковано: 4 грудня 2014 Опубліковано: 4 грудня 2014 Баянчік,але трохи поржати можна https://www.youtube.com/watch?v=1W8hsVvyKt4#t=143
OlegRO Опубліковано: 4 грудня 2014 Опубліковано: 4 грудня 2014 На будущее - буду выкладывать только РЕАЛЬНЫЕ кличкизмы, их тоже предостаточно. красавчик! понял саму суть :az: И в одно утро, начал жить в одной из самих недоразвитых стран мира. в Бурунди ?? :buba: Не смотря на свою внешность неандертальца, он как-раз таки не дурак.так в мире никто не дурак если бы ты всегда так вступался за несправедливо охаяныхты меня с кем-то путаешь :connie_xmas-moose: девки-профи
mr.TRS Опубліковано: 4 грудня 2014 Опубліковано: 4 грудня 2014 Я пішов у магазин, і пробув там всього декілька хвилин. Коли я вийшов, то побачив мента, що виписував штраф за паркування. Тоді я до нього підійшов і сказав: "Та гаразд тобі, ну пробач на перший раз". Він проігнорував мене і продовжив виписувати квитанцію. Тоді я назвав його паршивим нацистом. Він у відповідь виписав ще один штраф, цього разу щодо покришок. Тоді я назвав його виродком. Він, написавши другий штраф, поклав його під двірник, почав писати третій. Протягом 20 хвилин я обзивав його, а він виписував штрафи. Але мені було пофігу, моя машина стояла за рогом... . Наше кафе пропонує новинку: конопляний чай "Принцеса Дурі"! . Зупиняє ДАІшник автомобіль: - З Вас 100 гривень. - За що? Я нічого не порушив. - Читай, що тут написано. - ДПС - Правильно - "Дай постовому Сотню" - Не дам! - Тоді складаємо протокол на 200 гривень. - Чому це на 200? - Читай навпаки. - СПД - Скупий платить двічі! . - Так, дітки, сьогодні ми будемо писати контрольну роботу. - А калькулятором можна буде користуватися? - Можна. - А логарифмічними таблицями? - Можна! Запишіть тему контрольної: "Історія становлення Галицько-Волинського князівства". . У Америці якщо добре платять- працюють. У нас працюють. Якщо платять, то добре . У грузинській школі урок природознавства. Учитель запитує: - Діти, що таке, по-вашому, облом? Давай, Гогі . - По-моєму , облом - це коли йдеш по вулиці і бачиш перед собою блондинку з шикарними формами , але тут підходить автобус , вона в нього сідає, а ти не встигаєш. Ось це облом ! - Дуже добре Гогі . Сідай, п'ять. Хто ще як думає? Давай, Вахтанг . - Я думаю, що облом - це коли ти йдеш по вулиці і бачиш перед собою чоловіка з такою шикарною попою, але тут підходить автобус, він у нього сідає, а ти не встигаєш. Ось це - облом ! - Теж непогано. Сідай Вахтанг, чотири. Хто не згоден? Давай, Гіві . - Я думаю , що облом - це коли ти йдеш по вулиці, позаду тебе йде Вахтанг, а автобуса все немає і немає ... . Купила новий високотехнологічний холодильник. Намагаюся його відкрити після 18:00, а він мені каже людським голосом: - Буде день - буде їжа. . У школі ввели систему оцінок A,B,C,D і E. Перед диктантом вчителька каже: - Хто погано напише, той отримає по E балу! Голос із задніх парт: - Ви нам не погрожуйте! . У Чахлика Невмирущого бій з Іллею Муромцем ... Ілля вже видихався, бійка млява, Чахлик кричить: - Ти мене все одно не заб'єш, моя смерть в яйці! Удар ... - Уууу, бл@, та не в цьому ... . Одружився їжачок на змії і народилася у них дитинка! Їжак бігає репетує на змію: "У всіх діти як діти,а у нас три метри колючого дроту!" . Сміється той..., хто вміє сміятися. Той, хто сміється останнім - зазвичай тормоз.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз