yobilovus Опубліковано: 9 грудня 2014 Опубліковано: 9 грудня 2014 У российских СМИ истерика :ag: та в мене теж...щось воно мені анальну пробку нагадує ...
Elgreg Опубліковано: 9 грудня 2014 Опубліковано: 9 грудня 2014 та в мене теж...щось воно мені анальну пробку нагадує ... А мені ядерну боєголовку)
Outlawif Опубліковано: 9 грудня 2014 Опубліковано: 9 грудня 2014 Самый большой баттплаг в мире. Американцы любят все "самое большое в мире".
VUBlack Опубліковано: 9 грудня 2014 Опубліковано: 9 грудня 2014 ))) минут 5 переваривал информацию, но таки дошло причем тут раша СМИ +1? если моя аналогия с елкой правильна, если нет, то до меня так и не дошло...
leshiy333 Опубліковано: 9 грудня 2014 Опубліковано: 9 грудня 2014 та в мене теж...щось воно мені анальну пробку нагадує ... А еще банковский работник)))
andreyyy Опубліковано: 9 грудня 2014 Опубліковано: 9 грудня 2014 Не, ну на йолку тоже не сильно похоже. Хня какая-то короче. Там еще возраст автора инсталляции - 69. Фу-фу-фу. Неправославно это все.
Ark Опубліковано: 9 грудня 2014 Опубліковано: 9 грудня 2014 Фу-фу-фу. Неправославно это все. Загнивающий запад, что с них взять ))
Меченый Опубліковано: 9 грудня 2014 Опубліковано: 9 грудня 2014 Новогодняя))) https://www.youtube.com/watch?v=pqKb1OGpDjo#t=32
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз