andreyyy Опубліковано: 18 грудня 2014 Опубліковано: 18 грудня 2014 У меня подобный казус был. Я отлаживал прогу, добавлял тестовые записи чисто для себя, для тестирования. Добавлял "..уй собачий", "..уй кошачий". Потом нужно было наваять хэлп к проге. Я заскринил форму с этими записями и скомпилировал html-справку. Прикрутил справку к меню программы и обнаружил казус только через пол-года. Хорошо, что никто справки не читает. По крайней мере скандала не было )
xx07xx Опубліковано: 18 грудня 2014 Опубліковано: 18 грудня 2014 https://www.youtube.com/watch?v=-UuvL-hPytE
AT0N Опубліковано: 18 грудня 2014 Опубліковано: 18 грудня 2014 Если айсбакет челендж еще относительно безопасен, ну максимум бошку ковшом экскаватора разможжит, то фаердолпаеп желендж уже и соседей может коснуться...
mr.TRS Опубліковано: 18 грудня 2014 Опубліковано: 18 грудня 2014 - Не смійся над дідусем! - Чому? - Дідусь на війні був! - І що? - Дідусь вміє ВБИВАТИ! Третя година ночі. А тут раптом сусід гупає ногою у двері! Я так перелякався, що в мене аж перфоратор з рук випав. А я не злий... Я навіть бажаю своїм ворогам щоб у них по три машини біля воріт було: швидка, міліція і пожежна... "Кров за кров", - сказала дівчина після першого сексу і розбила хлопцю ніс. - Мам, мамо, а можна я візьму на прогулянку Фублю? - Кого??? - Фублю? - Що це??? Дівчинка приносить ляльку: без ока, з відгризеною ногою, геть лису і голу. Мама: - Фу, бля!!! Дівчинка: - Ось і тато її так назвав!!!
Axwell Опубліковано: 18 грудня 2014 Опубліковано: 18 грудня 2014 (змінено) Какой-то зашквар) When you give your husband a grocery list and forget the dots... Змінено 18 грудня 2014 користувачем Axwell
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз