Outlawif Опубліковано: 31 січня 2015 Опубліковано: 31 січня 2015 там кокаин кроме стероидов в хорошей дозе Может просто е.нутая? ) Но вообще похоже.
mad76 Опубліковано: 31 січня 2015 Опубліковано: 31 січня 2015 Вокзал на Волині. Біля виходу дідок смалить люльку. А дим такий, що очі виїдає.. Підходить до нього міліціянт. -Шановний, тут палити заборонено! Хіба ви не бачите, що он на тій вивісці написано? - А що там? - «Курить запрещено!» - А! Так то для москалів … 1946 рік. Галиччина. Йдуть лісом двоє хлопів. Бачать дідусь прив'язав москаля до дерева і пиляє пилкою. -Та чи пан не має ножа чи сокири? -Та ні, пан має і нож і сокиру, але пан має ще час і натхненя! Зібрав Бог кацапа, українця та японця і говорить: - Стрибайте з цієї кручі и кричіть, чим або ким хочете стати після смерті. Стриба Українець: - Сало!!! Стає великим смачним куском сала с проріззю. Стриба японець: - Computer!!! І стає комп'ютером. Кацап довго збирається з силами,... обдумує,... розбігається,... спіткається... - Бляяяя!!! Приїжджий попросив перехожого в Києві розказати історію пам'ятника Богданові Хмельницькому. - Історія така, - почав перехожий, - розгромив Богдан ворогів наших і повернувся з перемогою в місто. Піднявся на коні на гірку, а навколо тисячі людей. Він витяг перед собою булаву і мовив: - Здоровенькі були, панове українці! У відповідь прозвучало: - Здравствуй, товарищ Богдан! Тут він і закам'янів... На узліссі їжачок підходить до мишки та вручає їй букет квітів. Мишка (примружившись): Хм, це мені? Їжачок: Тобі! Мишка: Мдя.... щось я не збагну, в чім тут підйобка. Їжачок (обурено): Блін, та подивись навколо! В повітрі пахне весною, сонечко сяі, сніг тане, струмочки дзюрчать... Душу переповнюі радість, і хочу поділитися своіми почуттями з тобою в такий спосіб! Мишка (беручи букет): Оно конєшно дякую... Але, про всяк випадок... іди ти нахуй! Слоника замучили кляті москалі, Похилився хоботом слоник до землі. - Прощавай же Україно, ти мій рідний краю, Безневинно молоденький слоник погибає!
Elgreg Опубліковано: 1 лютого 2015 Опубліковано: 1 лютого 2015 В новососсии меняют имена!))) Показать
Faust Опубліковано: 1 лютого 2015 Опубліковано: 1 лютого 2015 вроде как и не юмор, но название заставляет оставить эту картинку здесь ))
stalker Опубліковано: 1 лютого 2015 Опубліковано: 1 лютого 2015 вроде как и не юмор, но название заставляет оставить эту картинку здесь )) Показать таки юмор
Faust Опубліковано: 1 лютого 2015 Опубліковано: 1 лютого 2015 таки юмор а если глянуть здесь? и здесь
tukan Опубліковано: 1 лютого 2015 Опубліковано: 1 лютого 2015 - Мистер Гонтмахер, вы не поняли вопроса. - Что вы придираетесь, мне 98 лет! Я что помню, то помню. - Сколько вам лет? - 112. - Вы же сказали - 98. - Я округлил. - В вашей анкете в графе "First name" вы написали шесть имен. Вы разве аргентинец или бразилец? - Нет, я - евреец. Но я написал все, как было. Когда я родился, меня называли Мотя, в школе - Митя, на работе - Дмитрий Иванович, хотя по паспорту я - Абрам Исаакович. В разведку, в войну, я ходил под кличкой Ганс, а мои позывные были "Сокол". "Я -Сокол! Я - Сокол!" Я же не мог кричать в эфир: "Я - Абрам", таких позывных не было. А здесь, в Америке, я - Дэвид. Ковбой из Бердичева.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз