mad76 Опубліковано: 4 лютого 2015 Опубліковано: 4 лютого 2015 Було село, у якому жили як українці, так і росіяни. Прийшла зима - 19 січня - українці святкують Йордан. Наготували багато смачної їжі, приймають один одного у гостях, весело колядують, а бідні росіяни сидять у себе вдома та ще й голодні. Отож, питають вони одного доброго чоловіка, що їм робити, як зайти до українців у гості, а той їм і каже :"Заходьте до них у хату та й вітайтесь: Христос Хрестився! Тоді українці запросять вас до столу, адже вони щедрі люди". От і пішов росіян так як порадили. Але через кілька хвилин росіян, вибігає з домівки, та такий наляканий. От і питає його чоловік, який давав пораду, що сталося а він розказує :"Зашол я сказал, как учили, а они все хором ”Славімо єво!”, - авотхуй они меня поймают. - Куме, я чув ваш син у Москві працює. - Так, так ! Працює в крематорії - палить москалів, а йому за це ще й гроші дають. - Як українською буде "паровоз"? - Потяг. - Ага, від слова "потягнути", зрозуміло. І звучить... - А як російською "дупа"? - Жопа. - Хм... Теж красиво...
yobilovus Опубліковано: 4 лютого 2015 Опубліковано: 4 лютого 2015 :"Зашол я сказал, как учили, а они все хором ”Славімо єво!”, - авотхуй они меня поймают. цей анегдот по перше бородатий, а по друге - не відповідає дійсності, точніще - містить помилку - на привітання "Христос Хрестився", відповідають "В ріці Йордані", а "Славімо Його" чи "Славіте Його" відповідають на "Христос Народився". На Великдень - "Христос Воскрес" - "Воістину Воскрес"
mad76 Опубліковано: 4 лютого 2015 Опубліковано: 4 лютого 2015 цей анегдот по перше бородатий, а по друге - не відповідає дійсності, точніще - містить помилку - на привітання "Христос Хрестився", відповідають "В ріці Йордані", а "Славімо Його" чи "Славіте Його" відповідають на "Христос Народився". На Великдень - "Христос Воскрес" - "Воістину Воскрес" будем знать, таварищь))
mad76 Опубліковано: 4 лютого 2015 Опубліковано: 4 лютого 2015 mad76, разжигаем? скорее зажигаем. Тебе в каждом углу по кошке мерещится в последнее время, расслабься...
OlegRO Опубліковано: 4 лютого 2015 Опубліковано: 4 лютого 2015 я самый расслабленный холодец с декабря где-то
OlegRO Опубліковано: 4 лютого 2015 Опубліковано: 4 лютого 2015 а можно "оставайся таким же"? просто быстрее осуществится
Outlawif Опубліковано: 4 лютого 2015 Опубліковано: 4 лютого 2015 а можно "оставайся таким же"? Это только на день рожденья говорят. И то девушкам.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз