Дагот Опубліковано: 26 березня 2016 Опубліковано: 26 березня 2016 Собаке писец, возможно. Но то , что от удара о корку снега потеряла сознание -100% Чихи нежные шо писец, я на своего ,когда он малой был , кричал громко , так он сознание терял, вот так падал дохленький и все ,первый раз я перепугался))
zhdan Опубліковано: 26 березня 2016 Опубліковано: 26 березня 2016 Собаке писец, возможно. Но то , что от удара о корку снега потеряла сознание -100% Чихи нежные шо писец, я на своего ,когда он малой был , кричал громко , так он сознание терял, вот так падал дохленький и все ,первый раз я перепугался)) Вроде фейк.
andreyyy Опубліковано: 26 березня 2016 Опубліковано: 26 березня 2016 Чихи нежные шо писец, я на своего ,когда он малой был , кричал громко , так он сознание терял, вот так падал дохленький и все ты на дочь хоть не кричи на всякий случай. вдруг не в собаке дело...
Wct Опубліковано: 26 березня 2016 Опубліковано: 26 березня 2016 ты на дочь хоть не кричи на всякий случай. вдруг не в собаке дело... Вспомнилось https://www.youtube.com/watch?v=JQvYGM5aPuc
Дід Опубліковано: 26 березня 2016 Опубліковано: 26 березня 2016 Наиглавнейшее - это вера,сказала Вера, Главное - это любовь, сказала Любовь, Иммунитет и ГемоглобинТестостерон переглянулись...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз