Vladimir Ishchuk Опубліковано: 16 січня 2009 Опубліковано: 16 січня 2009 (змінено) Цю фотку вже вирішив в розділі "Анегдоты и всякие приколы" помістити, бо в темі "Фото профессионалов" якось не хочеться її розміщати. Тільки, блін, я не пам'ятаю як цього чувака звати... Раніше знав та забув... Оце познущалися над чуваком! Змінено 16 січня 2009 користувачем Voffka
Admin Опубліковано: 16 січня 2009 Опубліковано: 16 січня 2009 Маркус Рул. Поиздевались с крутого профи. Немцкий чемпион. В межсезонье его вес доходил до 160 кило при росте 180 см. Жаль, что уже не выступает.
Schranz Опубліковано: 16 січня 2009 Опубліковано: 16 січня 2009 огосподи....я чуть с стула не упал как єту гадость увидел, ну такое уж слишком...вот би посмотрел на человека который это нарисовал, если-б Маркус к ниму подошол....))))
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 16 січня 2009 Опубліковано: 16 січня 2009 Маркус Рул. Поиздевались с крутого профи. Немцкий чемпион. В межсезонье его вес доходил до 160 кило при росте 180 см. Жаль, что уже не выступает. О-о-о-о!!! Точно, дякую АДМІН, що нагадав! Класний спортсмен на самому ділі! огосподи....я чуть с стула не упал как єту гадость увидел, ну такое уж слишком...вот би посмотрел на человека который это нарисовал, если-б Маркус к ниму подошол....)))) :Laie_91B: Я би тож хотів би глянути на цю розбірку! :bj: :bj: :bj:
palyanucya Опубліковано: 19 січня 2009 Опубліковано: 19 січня 2009 Маркус Рул. Поиздевались с крутого профи. Немцкий чемпион. В межсезонье его вес доходил до 160 кило при росте 180 см. Жаль, что уже не выступает. да там більше на 170-180 тягне! Таке... :bj: явно перебор :bj:
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 21 січня 2009 Опубліковано: 21 січня 2009 Ось теж з тої серії... Монстр! :s093: :ap:
Schranz Опубліковано: 21 січня 2009 Опубліковано: 21 січня 2009 Ось теж з тої серії... Монстр! :s093: :ap: :sarcastic: :sarcastic:
palyanucya Опубліковано: 21 січня 2009 Опубліковано: 21 січня 2009 Ось теж з тої серії... Монстр! :s093: :ap: Ахмад Хайдер (той що зліва від нього) порівняно з ним такий маленький! :sarcastic: фотошоп рулить! :laugh1:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз