OlegRO Опубліковано: 6 листопада 2016 Опубліковано: 6 листопада 2016 ))) my_fair_lady, ну "калинизация" никто не говорит
inimak Опубліковано: 6 листопада 2016 Опубліковано: 6 листопада 2016 мой ночной кошмар))) Тю, тоже мне кошмар, транвая и того нет ))
Outlawif Опубліковано: 6 листопада 2016 Опубліковано: 6 листопада 2016 Тю, тоже мне кошмар, транвая и того нет )) И обулися-оделися тоже нету. Туды ево в качель. Ихний-всехный-евойный-ейный это что-то вроде архаичного деревенского суржика. А вообще там все подряд намешано, от грамматических ошибок до падонковского слэнга.
xx07xx Опубліковано: 6 листопада 2016 Опубліковано: 6 листопада 2016 продолжаем тему "угадай тип телосложения" Показать
Stagnator Опубліковано: 7 листопада 2016 Опубліковано: 7 листопада 2016 "угадай тип телосложения" Блин, у меня почти такой же горб на спине как у мужика. Хоть под каток ложись :))) А вот баба в молодости была ниче... Ножки еще сохранились :)
ochenpro Опубліковано: 7 листопада 2016 Опубліковано: 7 листопада 2016 Тю, тоже мне кошмар, транвая и того нет )) даж канкулятора нет. фигня кароч, а не кошмар)))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз