Vladimir Ishchuk Опубліковано: 25 січня 2009 Опубліковано: 25 січня 2009 Скажи мне как культурист культуристу: - Ты когда-нибудь штангу видел??? :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
whatsa Опубліковано: 25 січня 2009 Опубліковано: 25 січня 2009 Ги-ги! :good3: Скажи мне как культурист культуристу: - Ты когда-нибудь штангу видел??? :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :Laie_91B:
palyanucya Опубліковано: 26 січня 2009 Опубліковано: 26 січня 2009 Скажи мне как культурист культуристу: - Ты когда-нибудь штангу видел??? :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :laugh1:
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 26 січня 2009 Опубліковано: 26 січня 2009 (змінено) Цю дівчину нада було в іншу тему канєчно (там де дєвушкі)... Но вона така смішна! Шо я вирішив її сюди. :ap: Змінено 26 січня 2009 користувачем Voffka
palyanucya Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 Цю дівчину нада було в іншу тему канєчно (там де дєвушкі)... Но вона така смішна! Шо я вирішив її сюди. :ap: :sarcastic:
SHOTA Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 Цю дівчину нада було в іншу тему канєчно (там де дєвушкі)... Но вона така смішна! Шо я вирішив її сюди. :ap: Она видно в туалет хочет, но терпит
palyanucya Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 Она видно в туалет хочет, но терпит :bj: :bj: :bj:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз