Finanse Опубліковано: 23 липня 2018 Опубліковано: 23 липня 2018 хотів запостити результати аналізів, здав недавно на 10 день після трьох місячних курсів з перервою в тиждень (метаха соло, робоча відчутно і заливало чітко). Все в рефах, взагалі нічого цікавого, так що продовжу просто цю тему Що відбубеться, якщо ловити повну пляшку води головою
Finanse Опубліковано: 23 липня 2018 Опубліковано: 23 липня 2018 японські авіалінії вибачаються через затримку, по причині шторму
Finanse Опубліковано: 23 липня 2018 Опубліковано: 23 липня 2018 Щастя - це вибір А ще прикол з життя. Ходив сьогодні до піськіного доктора. Він все перевірив передивилися аналізи. Потім зі серйозним виглядом дуже наполягав на супер пілюльках, найкращих, унікальних, замовляти треба в людей напряму, бо більше ніде нема таких. Загуглив ті пілюльки: одні складаються на 100% із трави трібулус, інших склад 100% L-карнитин. Ну звичайно що в чотири рази дорожчі ніж будь де.
OlegRO Опубліковано: 23 липня 2018 Опубліковано: 23 липня 2018 это не доктор ну, интересна же!!!!!!!!!!
andreyyy Опубліковано: 24 липня 2018 Опубліковано: 24 липня 2018 У меня было давно. Нажрался в гавно в кафе. Пошел в туалет, толкаю-толкаю дверь - закрыто. Стою жду под дверью. Долго жду. Уже уссыкаюсь. Начинаю тарабанить в двери кулаком, ору, что заебали, пинаю ногой. Подходит официантка, спрашивает, что случилось. Говорю, что уже давно стою, кто-то там закрылся... Спокойно поворачивает ручку, тянет двери на себя - двери открываются. На себя, епт! Я ж не знал...
Garon Опубліковано: 24 липня 2018 Опубліковано: 24 липня 2018 Было дошел до дома, но вместо "ключа" прикладывал к замку домафона открывалку(она у меня и в качестве куботана ещё). Долго стоял, поздно было.
andreyyy Опубліковано: 24 липня 2018 Опубліковано: 24 липня 2018 Я один раз спалилсо. Отец спросил, во сколько отправляется мой поезд. Я невозмутимо ответил: "В 6.65". Батя сразу так пристально стал всматриваться и переспросил: "Во сколько ?" А я ж точно помню, что в 6.65. Не поддаваясь панике невозмутимо повторяю, что в 6.65, беру билет чтоб показать. Читаю... "А...не...это не время, это ПДВ..." Точную цифру я уже не помню, может 7.67 или 5.64. Но Штирлиц еще не был так близок к провалу
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз