Дід Опубликовано 18 ноября, 2020 Опубликовано 18 ноября, 2020 "Я стояв в Берліні на тротуарі і спостерігав, як до мене під'їзджає поліцейський. "Треба б прибрати від сюди машину, сер," - звернувся до мене поліцейський. "Навіщо? Вона, начебто, нікому не заважає ..." - сказав я. Поліцейський зліз з мотоцикла, мовчки дістав квитанції, виписав на одній штраф на 100 €, і дивлячись мені в очі, засунув її під двірник. "Негідник ..." - сказав я. Коп відірвав ще одну квитанцію на 100 € і так само мовчки засунув її під двірник. Я назвав його фашистом. Він виконав з квитанцією все теж ... Так тривало хвилин 15, поки у нього не скінчилися квитанції. Він сів на мотоцикл і поїхав ... Йому було по ху# ... Я знизав плечима, повернувся і пішов геть. Мені теж було по ху#. Це була не моя машина, а якогось москаля..." Автор не відомий
my_fair_lady Опубликовано 18 ноября, 2020 Опубликовано 18 ноября, 2020 и смех, и грех нашего Кардо вспомнила :pod_stolom:
Jus Опубликовано 19 ноября, 2020 Опубликовано 19 ноября, 2020 нашего Кардо вспомнила да, они чем-то похожи :zhet:
sergey1980 Опубликовано 19 ноября, 2020 Опубликовано 19 ноября, 2020 Захожу я значит на почту Яндекса, а там такое проверочное слово. Яндекс как бы подкалывает...
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти