Greeboss Опубліковано: 16 жовтня 2022 Опубліковано: 16 жовтня 2022 Gangsta's Metal Paradise :Cherna_03: phpBB [media]
Greeboss Опубліковано: 1 листопада 2022 Опубліковано: 1 листопада 2022 Привет всем! Зацените новый видос. Осторожно, модерн и шок контент в одном флаконе! :to_pick_ones_nose_eat: phpBB [media] Буду рад лайку и комменту на Ютубе под видео.
Outlawif Опубліковано: 30 листопада 2022 Опубліковано: 30 листопада 2022 У нас було два старлінка, сімдесят пʼять літієвих батарейок, пʼять свинцево-кислотних акумуляторів, напівзаряджене енергією екофлоу і ціле море різнокольорових павербанків, ліхтариків та автономних світильників, а також літр керосину, літр запалювальної суміші, ящик “сухого пального”, два літри денатурату та дванадцять каністр дизеля для генератора. Не те щоб це було вкрай необхідно в однокімнатній кваритрі, але якщо вже почав готуватися до блекауту, то до справи требя підходити серйозно. Єдине, що мене непокоїло - динамо машина. В світі немає нікого більш безпорадного, безвідповідального та аморального, ніж людина, яка без зупинки крутить ручку динамо і пильно дивиться на амперметр. І я знав, що незабаром ми в це поринемо.
Дід Опубліковано: 23 грудня 2022 Опубліковано: 23 грудня 2022 Чого в анекдоти?Мені було смішно :dc: phpBB [media]
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз