Hvaran Опубліковано: 31 березня 2012 Опубліковано: 31 березня 2012 какой-то школолольный бубнёж.. хм тока я бы это скорей не в юмор кинул, а в рубрике "Куда катиться этот мир"...но такой увы нет....и реально подобных всяких плевков из стороны в сторону от 30 см ручных качков и 10 раз подтягивающихся турникёров в интернете полно....
Hvaran Опубліковано: 31 березня 2012 Опубліковано: 31 березня 2012 а вот это угар,) <iframe src="https://vk.com/video_ext.php?oid=38114126&id=162606824&hash=6c15084d1aeb48c7&sd" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>
про100дрищ Опубліковано: 31 березня 2012 Опубліковано: 31 березня 2012 Вася с курса неправильно слез! а это хто такой? написано же по русски )))
Ark Опубліковано: 31 березня 2012 Опубліковано: 31 березня 2012 (змінено) - Тоже неплохо, - сказал зять, бросив камнем в собаку, а попав в тещу. Змінено 31 березня 2012 користувачем Ark
Jus Опубліковано: 31 березня 2012 Опубліковано: 31 березня 2012 написано же по русски ))) слона-то я и не заметил ))) ну теперь уж все понятно!
Professor Опубліковано: 31 березня 2012 Опубліковано: 31 березня 2012 а вот это угар,) От жалко пацана... (с) Л.Подервянський
Hvaran Опубліковано: 31 березня 2012 Опубліковано: 31 березня 2012 От жалко пацана... (с) Л.Подервянський Він пішов у армію і думав, що вона його буде ждать...от приходять вони у беседку...(с)
Professor Опубліковано: 31 березня 2012 Опубліковано: 31 березня 2012 Він пішов у армію і думав, що вона його буде ждать...от приходять вони у беседку...(с) Разниє случаї єсть. Мєня тоже одна тьолка любила. Бувало, я прийду, сяду, а лягати зразу не можу, шоб не наблювать. І так і сижу всьо время. А вона, сука, подойдьот ззаду, руки на плечі положить і гладіт, і гладіт. А я їй: шо ти, стерво, мене гладиш, шо я тобі, кіт? І по їбальнику сразу - на! (Вздихає.) Любила меня. :bj: :bj: :bj:
Hvaran Опубліковано: 31 березня 2012 Опубліковано: 31 березня 2012 Разниє случаї єсть. Мєня тоже одна тьолка любила. Бувало, я прийду, сяду, а лягати зразу не можу, шоб не наблювать. І так і сижу всьо время. А вона, сука, подойдьот ззаду, руки на плечі положить і гладіт, і гладіт. А я їй: шо ти, стерво, мене гладиш, шо я тобі, кіт? І по їбальнику сразу - на! (Вздихає.) Любила меня. :bj: :bj: :bj: -Тьолок нада пиздіть!.......Ломом! (с) Лесь шедевральний юморист) 81-му на аву) "Занозе" на аву)) отєто парочька)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз