Hvaran Опубліковано: 7 серпня 2012 Опубліковано: 7 серпня 2012 Не знаю як в Піндостані, але за бугром продукти дуже і дуже хороші. Стосовно якості наших продуктів - це міф. За якістю продуктів ми на 44 місці в світі. Бред. Девочка живет не первый год в Канаде. И еда там не очень, особенно безвкусная по сравнению с нашей. Да конечно есть выбор зато взять бананы скажем подороже с наклейкой "Органик" или подешевле без такой наклейки))
Hvaran Опубліковано: 7 серпня 2012 Опубліковано: 7 серпня 2012 Я інколи заскакую в Мак. Беру там нагетси в-основному. Це коли часу дуже мало. А у Фрайдейсі непогано. Але 200 грн. за стейк з пюре мені здається якось дорогувато. Краще вже в Оливу піти. Там і ціни гарні і жрачка смачна. а в какую ты оливу ходишь? Я думаю может ту что на красноармейской посетить...
Cardopusher Опубліковано: 7 серпня 2012 Опубліковано: 7 серпня 2012 был пару раз в той что на Льва Толстого.... самая уютная как поп мне)) Всегда можно италяшек встретить)) Еще неплохая на Дружбы Народов)
Bund Опубліковано: 7 серпня 2012 Опубліковано: 7 серпня 2012 Бред. Девочка живет не первый год в Канаде. И еда там не очень, особенно безвкусная по сравнению с нашей. Да конечно есть выбор зато взять бананы скажем подороже с наклейкой "Органик" или подешевле без такой наклейки)) От саме жрачка, що дорожче і краще. Наприклад, італійськими, польськими продуктами у нас вовсю барижать. Я українські сири вже давно не їм. Мило. Надаю перевагу Польщі, Німеччині. Набагато смачніші. І якісніші. І так багато в чому. В Греції коли був, то мені їхні продукти також сподобалися. Стосовно жрачки буржуйської була завжди одна порада. Не бійтеся переплачувати. а в какую ты оливу ходишь? Я думаю может ту что на красноармейской посетить... Я на Подолі був. Це та, що на Сагайдачного, 25.
paraschyk1 Опубліковано: 8 серпня 2012 Опубліковано: 8 серпня 2012 Епрст стеб! https://www.youtube.com/watch?v=k-j2LwHnCwY&feature=player_embedded#!
alex211284 Опубліковано: 8 серпня 2012 Опубліковано: 8 серпня 2012 Хорошо девочка зарядилась перед забегом, видимо перепутала турик с лсд))) https://www.youtube.com/watch?v=tMgmYutL9W0&feature=colike
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз