Перейти до публікації

Анекдоты и всякие приколы

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Не знаю як в Піндостані, але за бугром продукти дуже і дуже хороші. Стосовно якості наших продуктів - це міф. За якістю продуктів ми на 44 місці в світі.

Бред. Девочка живет не первый год в Канаде. И еда там не очень, особенно безвкусная по сравнению с нашей. Да конечно есть выбор зато взять бананы скажем подороже с наклейкой "Органик" или подешевле без такой наклейки))

• Відповіді 24,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• xx07xx

1858

• Jus

1507

• Outlawif

1255

• OlegRO

1220

Кращі автори в цій темі

• xx07xx

xx07xx 1 858 публікацій

• Jus

Jus 1 507 публікацій

• Outlawif

Outlawif 1 255 публікацій

• OlegRO

OlegRO 1 220 публікацій

Опубліковано:
Я інколи заскакую в Мак. Беру там нагетси в-основному. Це коли часу дуже мало. А у Фрайдейсі непогано. Але 200 грн. за стейк з пюре мені здається якось дорогувато. Краще вже в Оливу піти. Там і ціни гарні і жрачка смачна.

а в какую ты оливу ходишь? Я думаю может ту что на красноармейской посетить...

Опубліковано:

был пару раз в той что на Льва Толстого.... самая уютная как поп мне)) Всегда можно италяшек встретить))

Еще неплохая на Дружбы Народов)

Опубліковано:
Бред. Девочка живет не первый год в Канаде. И еда там не очень, особенно безвкусная по сравнению с нашей. Да конечно есть выбор зато взять бананы скажем подороже с наклейкой "Органик" или подешевле без такой наклейки))

От саме жрачка, що дорожче і краще. Наприклад, італійськими, польськими продуктами у нас вовсю барижать. Я українські сири вже давно не їм. Мило. Надаю перевагу Польщі, Німеччині. Набагато смачніші. І якісніші. І так багато в чому. В Греції коли був, то мені їхні продукти також сподобалися. Стосовно жрачки буржуйської була завжди одна порада. Не бійтеся переплачувати.

а в какую ты оливу ходишь? Я думаю может ту что на красноармейской посетить...

Я на Подолі був. Це та, що на Сагайдачного, 25.

Опубліковано:

:bananagz3:

HkouWbmKE14.jpg

__________________________________274128.jpeg

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...