Bund Опубліковано: 10 серпня 2012 Опубліковано: 10 серпня 2012 Павел Петель Погугли и дважды подумай прежде чем оставлять его на аватарке. Та ну. У нього ж на аватарці америкосовський актор. Реслер. Прикольний чувак.
81eg Опубліковано: 10 серпня 2012 Опубліковано: 10 серпня 2012 Я сначала тоже хотел рисануться он просто сменил аву, ужо) лол Прогнал я))).
55Pavilion Опубліковано: 10 серпня 2012 Опубліковано: 10 серпня 2012 Та ну. У нього ж на аватарці америкосовський актор. Реслер. Прикольний чувак. лол Прогнал я))).
Hvaran Опубліковано: 10 серпня 2012 Опубліковано: 10 серпня 2012 лол Прогнал я))). Тю, а я думал что ты пошутил так))) Если б не сказал я б и дальше так думал))
Hvaran Опубліковано: 10 серпня 2012 Опубліковано: 10 серпня 2012 Трое солдaт сидят в кaрaульном помещении и игрaют в кaрты, что по устaву кaрaульной службы строжaйше зaпрещено. Зaходит офицер. Солдaты успевaют спрятaть кaрты. Офицер: - В кaрты игрaли, сволочи? - Никaк нет, Вaше блaгородие! Офицер спрaшивaет первого солдaтa: - Ты кто? - Русский. - Клянись нa Библии, что не игрaл. - Клянусь. Офицер обрaщaется ко второму солдaту: - А ты кто? - Тaтaрин. - Клянись нa Корaне. - Клянусь. Нaконец, нaступилa очередь третьего. - А ты кто? - Еврей. - Клянись, жидовскaя мордa, нa Тaлмуде. - Вaше блaгородие! Если он не игрaл, и он не игрaл, то с кем же я тогдa мог игрaть?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз