Skodnik Опубліковано: 10 вересня 2012 Опубліковано: 10 вересня 2012 Большая просьба впредь не выкладывать Странные юморные картинки. Такие как : содержащие маты и оскорбления. или хотя бы прятать под спойлер. Такие как типа обкончатой девки, комрады ну это писец! Спасибо проблевался. Надеюсь на понимание ;)
dozer Опубліковано: 10 вересня 2012 Опубліковано: 10 вересня 2012 - За що посадили? - Та, я намалював комікс в якому президента назвав дибілом... - І що впаяли? Хуліганство чи екстримізм? - Розголошення державної таємниці... Амереканец дістає останню пляшку з горілкою і говорить українцю: - Will you? - Я ті бл*ть виллю! Трирічний син до матері: - Мам, я хочу їшти. - Піжди синку. - Я не хочу піжди, я хочу їшти.
matveich86 Опубліковано: 10 вересня 2012 Опубліковано: 10 вересня 2012 (змінено) Амереканец дістає останню пляшку з горілкою і говорить українцю: - Will you? - Я ті бл*ть виллю! Трирічний син до матері: - Мам, я хочу їшти. - Піжди синку. - Я не хочу піжди, я хочу їшти. :Cherna_04: Это неудачная попытка москалей посмеяться над украинским языком? Так хотя бы погуглили, как слова пишутся, а то получается что-то наподобие "моя твоя не понимать". А сами смеются с того, как китайцы на русиш переводят.. К dozer претензий нет, а вот авторов сочиняющих такое :Gigakach_01: Змінено 10 вересня 2012 користувачем matveich86
KOT Опубліковано: 11 вересня 2012 Опубліковано: 11 вересня 2012 :bananagz3: :bananagz3: Вот это лучшее :)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз