Schranz Опубліковано: 13 січня 2010 Опубліковано: 13 січня 2010 (змінено) Ребенок (Ре): 29% Взрослый (В): 40% Родитель (Р): 31% P.S. а вообще чувствую себя на лет 15))) Змінено 13 січня 2010 користувачем Schranz
Cybertattoo Опубліковано: 13 січня 2010 Опубліковано: 13 січня 2010 ну когда тебе 18 то я думаю это не сложно)
Neptyne3 Опубліковано: 14 січня 2010 Опубліковано: 14 січня 2010 Ребенок (Ре): 30% Взрослый (В): 40% Родитель (Р): 30%
tory Опубліковано: 14 січня 2010 Опубліковано: 14 січня 2010 хех Ребенок (Ре): 27% Взрослый (В): 52% Родитель (Р): 21%
NNI Опубліковано: 14 січня 2010 Опубліковано: 14 січня 2010 (змінено) Ну совсем хех :ap: , видать после вчерашнего очередного дня рождения Ребенок (Ре): 22% Взрослый (В): 57% Родитель (Р): 21% Змінено 14 січня 2010 користувачем NNI
звезда бокса Опубліковано: 14 січня 2010 Опубліковано: 14 січня 2010 (змінено) Ребенок (Ре): 30% Взрослый (В): 55% Родитель (Р): 15% )))))))))))))))))))))))))))))))) но чувствую себя намного старше.чем есть. Змінено 14 січня 2010 користувачем звезда бокса
SHOTA Опубліковано: 14 січня 2010 Опубліковано: 14 січня 2010 Ющенко и Тимошенко Ночь, улица, слышны голоса Ющенко и Тимошенко. Ющенко: Юля, давай еще раз. Тимошенко: Не могу. Ю.: Ну я тебя очень прошу. Т.: Я устала. Ю.: Ну ради меня. Т.: Да у меня уже и во рту пересохло и руки-ноги болят. Ю.: Но я же все-таки твой президент. Т.: Ющенко! Ющенко! Ющенко! Анекдоты про Юлю Тимошенко Кабинет психиатра в больнице «Феофания». Психиатр спрашивает у медсестры: - Кто следующий? - Вона - Ой, здравствуйте, Юля Владимировна. На что вы жалуетесь? - Мне все время кажется, что я - Украина... - Ну так работайте! *** На съезде БЮТ один делегат спрашивает другого: - А почему сегодня гимн поет Пономарев? - Тимошенко не в голосе. *** В звязку з тим, що в аптеках відсутні ліки для профілактики та лікування грипу, замість них буде продаватись брошура з виступом на прес- конференції нашого Прем"єра. Приймати по 3 - 4 рази на день замість ліків. Одужання тих, хто не помре, гарантовано. Побічних ефектів немає. *** На время избирательной кампании запрещена продажа вафель "Артек", как средств недобросовестной рекламы. *** - В чем особенность этой президентской кампании в Украине? - Она будет строиться на отрицании. Ющенко будет настаивать, что эти руки ничего не крали, Тимошенко - что еще не все пропало, Янукович - что она не работает, Яценюк - что он не еврей. А избиратели - что они не лохи.... *** В предвыборных гонках побеждает тот, кто больше всех гонит. *** -"Тато, а що це за плакати:"Вони заважають, вона працює".Хто ця "вона"?" "Та це синку, Криза, яка почала передвиборчу кампанію..." *** Если вы слышите в предвыборной речи "Я положу конец коррупции, бандитизму, организованной преступности и т.д. и т.п." — не обольщайся, скорее всего, правдивы только первые два-три слова! *** Правительство еще раз успокаивает граждан: не существует причин для роста цен на продукты, цены растут просто так. *** – Зацени, какой анекдот рассказали: "На твою тещу тигр напал!!!" – "Сам напал, пусть сам и выкручивается". – Ну, и кто тебе его рассказал? – Шон Карр. *** НАРОДНАЯ ПРИМЕТА Говорят, если встать между бигбордами "Вона - працює!" и "Тiльки він...!" и загадать желание, хуже этих политиков уже не будет! *** Українському радіо задають питання: - Чому Вона працює, а її рейтинг падає? - Та тому що працює і її найближче оточення... *** Віктор Ющенко з’являється на засіданні Президентської ради з перев’язаною головою. – Що з вами, Вікторе Андрійовичу?! – Та це, мабуть, клята Юлька підклала мені на дорозі гетьманську булаву. Я вийшов, як побачив – рушив до неї, а булаву, виявляється, до граблів прив’язано! *** - Народ виявився равнодушным к билбордам, как ВОНА працює - Однако народ с нетерпением ожидает 15 октября билборд «ВОНО працює, ВОНО - це опалення в будинках» *** Викликав бог до себе Ющенка, Януковича і Тимошенко. І каже: -Ану, розкажіть мені, чим Ви займались, чого Ви досягли? Ющенко: Я створив демократичне суспільство в Україні. Тепер моя нація живе за демократичними законами, я ... Бог: Досить, досить, синку,молодець. Янукович: А я - пенсії підняв, життя людям покращив... Бог: Досить, синку, почуття гумору в тебе є. Звертається до Тимошенко: А ти доню, що ж зробила? Тимошенко: По-перше, я Вам не донька, а по-друге - Ви займаєте моє місце!.. *** - А скільки всього людей працює в нашому уряді? - Одна! І та на себе! *** Кондитерська фабрика ім. К.Маркса до виборів отримала заказ на виготовлення нової цукерки "Юля в шоколаді". Частину заказу буде виконано на п"ятому телеканалі Порошенка... *** Печерский суд запретил слово «ДУРА», ведь теперь всем ясно, кто имеется в виду. *** - Тату, а, ось, при Тимошенко… Ну ми ж не станемо жити краще? - Так, синку але ж ми цим будемо пишатись! *** Печерский суд запретил любые негативные отзывы о корейской денежной единице, которая носит крайне двусмысленное название - «ВОНА». *** Ничто не стоит БЮТ так дорого и не ценится Банковой так дешево, как решения Печерского суда. *** Объявление Кабмина: "Олигарх, если ты хочешь знать свою судьбу, позвони Тимошенко накануне продажи Одесского припортового завода". *** Сенсация дня: Премьер-министр Юлия Тимошенко заявила, что не будет обжаловать результаты президентских выборов даже в случае своей победы! *** – Вiтю, провiдмiнюй дiєcлово «працювати». – У теперiшньому часi? – Так, у теперiшньому. – Вiн обiцяє, вона працює, воно зраджує, вони блокують. *** Печерский суд признал анекдоты о Юле Тимошенко недобросовестной рекламой и постановил закрыть Интернет. *** Два дряхлых пенсионера выбрались на улицу погулять. – Посмотрите, а что это везде написано: "Вона працює", "Вона працює"? Не знаете, как это на русский перевести? – Точно не знаю, но, похоже, "слава КПСС"! *** Юний орел Михайло Поплавський засмучений. У нього з’явилися конкуренти: юний мер, юна прем’єрка та юний АпАзиціАнер. *** В БЮТ ликование: Павел Глоба предсказал победу на выборах Тимошенко. В Партии регионов – тоже: ещё ни одно предсказание Глобы, кроме роста цен, не сбывалось. *** Золотое правило от Тимошенко: один раз поработай, семь раз похвались. *** Заявление ЦИК: 19 октября 2009г. начинается предвыборная компания по выборах Ю.В.Тимошенко президентом Украины. *** Рішенням Кабміну Януковичу виділено кімната в комунальній квартирі, як особі, що втратила дах над головою внаслідок стихійного лиха- урагану під назвою Юля. *** Три фаворита перегонів Ведуть кампанію єдину: Вона "працює", Він - на стрьомі, Воно "рятує" Україну... *** В чому різниця між НЕЮ і НИМИ в усім відомій соціальній рекламі "Вона працює - вони балакають"? *** Її праця - це суцільна балаканина. Їх балаканина - це уся їх праця. *** Гринпис заинтересовался судьбой тигренка подаренного Юлии Тимошенко. Говорят она по привычке начала кормить его обещаниями. *** Как-то студенты спросили учителя-полиглота: - Как вы считаете: пойдут ли Юлия Тимошенко и Янукович на компромисс? - Да они уже два года посылают друг дружку на компромисс! *** - Какая разница между Украиной и Японией? - В Японии - НИЧЕГО нет - но всё есть. В Украине ВСЁ есть, но ничего нет. *** Приходить делегація вчителів на прийом до Тимошенко: - Юліє Володимирівно, у нас зовсім немає грошей! - Нічого страшного. Просто так заходьте! *** — Куме, ви холодцем будете закушувати? — А з чого холодець? — З ноги. — З чиєї ноги? — Зі свинячої. — З лівої чи з правої? — Йой, куме, ви знов за політику! *** Під час прийому на роботу: — Кілька слів про вашу біографію. — Народився я у Дніпропетровську... — Ну, знаєте, тільки не треба нас залякувати! *** – Куме, Ви можете дати прогноз наших перспектив в економіці? – Можу. Можу дати оптимістичний, можу песимістичний і можу реалістичний. Реалістичний - удвічі гірший за песимістичний. *** З життя депутатів: У Верховну Раду надійшов на розгляд проект нової Конституції, що складається усього з трьох пунктів: 1. Не убий. 2. Не укради. 3. Не свідчи неправдиво. На даний момент депутати працюють над поправками. Пункти 2. і 3. одразу викликали ряд гострих критичних зауважень, як такі, що обмежують свободу слова і свободу особистості у демократичному суспільстві. Пункт 1. розглядатиметься після грунтовного та всебічного аналізу, якого вимагають представники БЮТ та ПР. *** Січень 2009. Укладено договір з російським Газпромом про газ за найвищою в Європі ціною за тис. кубометрів і одночасно найнижчим в Європі тарифом за його транспортування . Уряд проголошує перемогу у газовій війні з Росією. Лютий 2009. Гаазький суд ухвалив вердикт стосовно о. Зміїний та прилеглих територій на користь Румунії. МЗС проголошує чергову перемогу української дипломатії… … … Липень 2009... Народ України з острахом очікує наступної перемоги… *** Оскільки в Міністерстві транспорту України постійно відбуваються корупційні скандали, на останньому засіданні Кабміну посаду міністра транспорту ліквідовано. Навар вирішено ділити між всіма міністрами порівну... *** Після випадку з Лозинським політрада БЮТ прийняла рішення, що до виборчих списків перебіжчиків з партії регіонів будуть включати тільки з рекомендаційними листами від Януковича... *** - Моня, вы знаете разницу между бедой и катастрофой? - Шо за вопрос, конечно! - А можете объяснить популярно? - Ну, заболела тетя Софа. Это беда? - Беда... - Но ведь не катастрофа? - Не катастрофа... - А вот, представьте, собрались Ющенко, Янукович и Тимошенко баллотироваться в президенты. Катастрофа? - Катастрофа. - Но ведь не беда? *** Вопрос российскому радио: - Как звучали бы фамилии кандидатов, если бы выборы проводились в России? - Выпьющенков, Пьянуковичев и Т.И. Мошенникова. *** Тимошенко: - Антикризисный план Кабмина уже начал действовать. Народ: - Нам на нервы, в основном.... *** -А чому це зарплата мера Києва більша від зарплати Прем'єра України? -Працює краще. -А звідки це видно? -Так в Київ всі їдуть, а з України- всі тікають... *** Повышение кабмином акцизов на спиртное, имело катастрофические последствия – электорат начал смотреть на происходящее трезвыми глазами! *** Не змігши зібрати кошти на позику для уряду Тимошенко на закупівлю російського газу, керівництво Євросоюзу прийняло рішення кошти збирати для переселення на зиму всих жителів Європи в Африку. *** Зі звернення Прем'єр - міністра України Юлії Тимошенко до українців: - Любі мої! Світова криза обійшла нас боком, але підкралася у той момент, коли ми нахилилися, щоб підняти гривню, що впала! *** Після того, як Інна Богословська подалась в президенти, Наталья Вітренко подала на неї до суду. Вона стверджує, що патент на обливання брудом Юлії Тимошенко з телеекранів належить тільки їй. *** Зустрілись росіянин з українцем і засперечались, у кого прем'єр кращий. - Наш Путін все для Росії робить. - Ну і що, наш- теж.... *** Разгадываю кроссворд. - Первый пункт по горизонтали: "Общая тенденция в мировой экономике с 2008 года", четыре буквы. - "Жо-па". - Хм... Подходит... Странно... А я думал "Спад". *** Юлія Володимирівна веде засідання Кабміну: - У мене дві новини. Одна хороша, друга- погана. - Почніть з хорошої. - Ми розрахувались Росією за газ. Росія надала для цього нам технічний кредит. - А погана новина? - Цей кредит погашати нічим і Росія забирає за борги газ....
sphinks Опубліковано: 14 січня 2010 Опубліковано: 14 січня 2010 Ребенок (Ре): 29% Взрослый (В): 42% Родитель (Р): 29% )))) ребенок-родитель - гг круто
SHOTA Опубліковано: 15 січня 2010 Опубліковано: 15 січня 2010 Жена с любовником качком лежат в постели. Жена спрашивает: - Дорогой! Ты такой сильный! Что бы ты сделал с моим мужем - если бы он появился? Тот отвечает: - Я бы его в бараний рог скрутил, ноги бы вырвал, он бы кровью умылся... Из прихожей раздается тонкий, несмелый голос: - Фигушки, я еще два дня в командировке. Диалог в автобусе: - Девушка, Вы выходите ? - Выходят замуж ! - Может Вы сходите ?! - Сходят с ума ! - Может Вы тогда вылазите ?!!! - Вылазят - когда рождаются ! Мужик пинком выталкивает её из автобуса: - С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ, СУКА !!! Чемпионка мира по тяжелой атлетике в Афинах ищет работу. О себе: рост=2 метра, вес 145 кг. Метание ядра=75 метров. Штанга в толчке=250 кг. Штанга в рывке=200 кг. Интим не предлагать.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз