81eg Опубліковано: 3 грудня 2012 Опубліковано: 3 грудня 2012 всё дело в мутации миостатина Вика пишет по этой ссылке - "Также было доказано, что при приёме креатина уровень миостатина понижается." оО ЗЫ Нужно жахнуть креатинчигу.
StrongMen Опубліковано: 3 грудня 2012 Опубліковано: 3 грудня 2012 Вовочка говорить матусі: - Мамо, ти знаєш, вчора тато привів якусь тітку, роздягнув її і ... - Вовочка, не розповідай мені це зараз, а розкажи це ввечері, коли тато прийде. Вечір, вечеря, всі сидять за столом. Вовочка починає розповідь: - Мамо, ти знаєш, вчора тато привів якусь тітку, зняв їй трусики і засунув в пісю те, що тобі дядя Вася позавчора в рот сунув ... *** Мажор на заправці, читає інструкцію по користуванні бензоколонкою: 1. Дістаньте пістолет. Дістає з кобури Макарова. 2. Вставте пістолет у бак. Вставляє. 3. А тепер натисніть. - ... *** Зустрічаються 2 блондинки. Одна говорить: "Ти знаєш, що мозок у людини з'являється на 4 місяці вагітності". Друга відповідає: "Це виходить для того, що б у мене з'явився мозок, мені треба завагітніти"?
Hvaran Опубліковано: 3 грудня 2012 Опубліковано: 3 грудня 2012 Показать парни сжимайте картинки, рвет экран)
paraschyk1 Опубліковано: 3 грудня 2012 Опубліковано: 3 грудня 2012 Он и она. Она. -Какой твой любимый день недели? -Среда. -А почему среда? -В среду приседаю. -А какой тогда не любимый? -Пятница. -Оо чего пятница? -Потому что,блеать,в среду хорошо поприседал!
StrongMen Опубліковано: 3 грудня 2012 Опубліковано: 3 грудня 2012 -Тату, а правда, що я був у мами в животику 9 місяців? -Спочатку ти сидів у мене в яйцях 30 років. *** Студентка Оля з надлишковою вагою пішла на екскурсію на мясокомбінат і неповернулась.
Jus Опубліковано: 4 грудня 2012 Опубліковано: 4 грудня 2012 — Я вот подумала... Что если у людей вирусы были бы, как у компа. Типа троянов... Ты начинаешь путать где левая сторона, а где правая, сообщаешь посторонним о себе всю секретную информацию. А потом ваще некоторые куски памяти стираются... — Наташ, эти вирусы продаются в любом магазине в емкостях 0,5, 0,7 и 1 литр.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз