Outlawif Опубліковано: 14 грудня 2012 Опубліковано: 14 грудня 2012 "Правильный" бутерброд: Правильный бутерброд должен быть с маслом!
ResectoR Опубліковано: 14 грудня 2012 Опубліковано: 14 грудня 2012 Правильный бутерброд должен быть с маслом! Я ж кавычки поставил. Конечно с маслом, и еще желательно с красной икоркой)
Евгений Опубліковано: 14 грудня 2012 Опубліковано: 14 грудня 2012 https://www.youtube.com/watch?v=KAXitKJ-VN4
StrongMen Опубліковано: 14 грудня 2012 Опубліковано: 14 грудня 2012 Після операції хвора цікавиться у лікаря: - Коли я зможу відновити нормальне статеве життя? - Важко сказати, - розгубився лікар, - мені ще ніколи не ставили подібного питання після видалення гланд ...
Traxtor Опубліковано: 14 грудня 2012 Опубліковано: 14 грудня 2012 Распечатать на А4 и повесить на дверь шефу :))
Outlawif Опубліковано: 14 грудня 2012 Опубліковано: 14 грудня 2012 Я ж кавычки поставил. Конечно с маслом, и еще желательно с красной икоркой) Да не с тем маслом... икра-то на бутерброде уже правильная...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз