Krivolapchuk Alexey Опубліковано: 7 січня 2013 Опубліковано: 7 січня 2013 xx07xx - :bj: :pod_stolom: Эта десять
jonatan92 Опубліковано: 7 січня 2013 Опубліковано: 7 січня 2013 Йде голодний і змучений росіянин по одному українському селу. Дуже хоче їсти, але не знає як спитати. Підходить з надією до дідуся і каже: - Дедушка, я пришел из далека, очень кушать хочется. Вы не знаете где можно перекусить и перночевать? - Ой, це дуже просто, синку. Зараз в нас велике свято Різдво Христове. Заходиш у будь яку хату і кажеш "Христос рождається!". Тебе і напоять, і накормлять, і спати вкладуть. - Спасибо, дедушка. І пішов він по вулиці. Через п'ять хвилин вибігає з хати, весь червоний, без шапки і до діда. - Что же вы мне посоветовали!!! Я захожу в дом, там застолье. Говорю "Христос Рождається", они все стразу встали и хором "Славімо його". Я еле убежал!!!
Faust Опубліковано: 7 січня 2013 Опубліковано: 7 січня 2013 помню когда в школе учился и всякие бружуйский хмр только пробивался на просторы ссср, народ был уверен, кто kiss расшифровывается kinder ss (детки эсэсовцев). это скорей всего из-за своеобразной надписи группы, а не её идейных текстов. хотя я не читал тексты песен группы Kiss в русском переводе. только Cannibal Corpse, только мясо )))
Magnum_357 Опубліковано: 8 січня 2013 Опубліковано: 8 січня 2013 Муж в мобильнике жены нашел незнакомый номер, с которого звонили в 23.00… Позвонил по нему, ответил какой-то мужик…-Ты кто?- спрашивает муж… -А ты сам-то кто…-Я муж Лены… -А я развозчик пиццы… Как вы меня все достали…
alex211284 Опубліковано: 8 січня 2013 Опубліковано: 8 січня 2013 -А я развозчик пиццы… Как вы меня все достали… хорошая отмазка надо запомнить))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз