OlegRO Опубліковано: 3 лютого 2013 Опубліковано: 3 лютого 2013 заманил :sarcastic: https://www.youtube.com/watch?v=hHdje-JcT-I
Bund Опубліковано: 3 лютого 2013 Опубліковано: 3 лютого 2013 Вообще-то в более-менее приличных залах для этого существуют тренера, и единственно почему в данном случае эта акробатика не была ими пресечена, как мне думается, по той причине шо данная слономадама была из разряда *идите все нафиг, я сама лучше знаю шо и как мне делать*. З.Ы. Bund, мне аццке интересно, какую помощь должен был предложить этой, ммммм, начинающей фитнессистке чел снимавший видео?) В більшості випадків тренерам елементарно пофіг. В залах, де я тренувався такого роду новачків вистачало. Такі маразми дуже часто припинялися. При чому з боку самих початківців після запитань, якою це йухнею він займаєтсья. Зазвичай більшості не вистачає елементарно знань і сміливості аби підійти і запитати. Особливо таким особам, як на відео. Ну це вже більше філософські питання. Тим більше знімалося це в Буржуїнстві. А от ничкаритися і знімати, щоб викласти анонімно в інет, якось аж занадто не альо. Підло та низько. Хай би анонім засвітив би в такому випадку своє ім'я та прізвище. Чомусь згадалося відео, де дві особи одна за одною в Росії сігануло з моста, а "друзі" знімали весь процес п'яного самогубства. І жоден не спробував бодай якнебудь зупинити цих двох та викликати швидку.
Barabass Опубліковано: 3 лютого 2013 Опубліковано: 3 лютого 2013 у зака хана в твитере прочитал шутк)))
Nik Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 Парень догоняет девушку: - Девушка, девушка, можно с вами познакомится? (девушка, оборачиваясь): - НЕТ!!! - Ой б%я... большое спасибо
AT0N Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 Половину пацанов в шахтер, половину - в динамо:
templar Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 чел на массе. тяжело, но жрать надо... https://www.youtube.com/watch?v=Ujq1pFb0f3A
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз