Перейти до публікації

Анекдоты и всякие приколы

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 24,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• xx07xx

1858

• Jus

1507

• Outlawif

1255

• OlegRO

1220

Кращі автори в цій темі

• xx07xx

xx07xx 1 858 публікацій

• Jus

Jus 1 507 публікацій

• Outlawif

Outlawif 1 255 публікацій

• OlegRO

OlegRO 1 220 публікацій

Опубліковано:
Вообще-то в более-менее приличных залах для этого существуют тренера, и единственно почему в данном случае эта акробатика не была ими пресечена, как мне думается, по той причине шо данная слономадама была из разряда *идите все нафиг, я сама лучше знаю шо и как мне делать*.

З.Ы. Bund, мне аццке интересно, какую помощь должен был предложить этой, ммммм, начинающей фитнессистке чел снимавший видео?)

В більшості випадків тренерам елементарно пофіг. В залах, де я тренувався такого роду новачків вистачало. Такі маразми дуже часто припинялися. При чому з боку самих початківців після запитань, якою це йухнею він займаєтсья. Зазвичай більшості не вистачає елементарно знань і сміливості аби підійти і запитати. Особливо таким особам, як на відео. Ну це вже більше філософські питання. Тим більше знімалося це в Буржуїнстві. А от ничкаритися і знімати, щоб викласти анонімно в інет, якось аж занадто не альо. Підло та низько. Хай би анонім засвітив би в такому випадку своє ім'я та прізвище. Чомусь згадалося відео, де дві особи одна за одною в Росії сігануло з моста, а "друзі" знімали весь процес п'яного самогубства. І жоден не спробував бодай якнебудь зупинити цих двох та викликати швидку.

Опубліковано:

у зака хана в твитере прочитал шутк)))

zak.jpg

Опубліковано:
1359951636_1548319987.jpg
Опубліковано:

Парень догоняет девушку:

- Девушка, девушка, можно с вами познакомится?

(девушка, оборачиваясь): - НЕТ!!!

- Ой б%я... большое спасибо

Опубліковано:
podborka_44.jpg
Опубліковано:

Половину пацанов в шахтер, половину - в динамо:

Опубліковано:

:bj:

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...