Bund Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Смол. Ти б такі фото під спойлер ховав би.
HusH Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Собрал вождь индейское племя в джунглях: - ИНДЕЙЦЫ!!! Мы великий народ? - ДАААААА! - Тогда почему у нас нет ядерной ракеты? - Ну... Давайте строить. Срубили самую здоровую секвойю, выдолбили сердцевину топорами, по старым испанским рецептам приготовили порох, забили его, заколотили пробку, вывели ох..енный канат в фитиль. - Куда ее запустим? - Давайте в Ереван! - А почему в Ереван? - А я других не знаю... Написали на ракете "На Ереван", столпили все племя, подожгли канат-фитиль... КАК ..АНЕТ!.. Короче, местный Армагеддон: дым, гарь, все валяются... Вождь без ноги, без руки, оглядывается: - Ни х..я себе... Представляю, что в Ереване творится...
Hvaran Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Показать Адам Жоржович. А мої прєдки були дворянє. А бабина тьотка була якась фрейліна. В нєйо даже своя печать була.Умберто Васильович. А мого дєда дядя їбав твою тьотку в жопу во время спірітіческого сєанса.
Голодный котег Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Сардпушер в Смолла вселился.
stalker Опубліковано: 16 травня 2013 Опубліковано: 16 травня 2013 Смол. Ти б такі фото під спойлер ховав би. а зачем? шо, тут нiхто таке не бачив? чи це сайт пуритан?)
Bund Опубліковано: 16 травня 2013 Опубліковано: 16 травня 2013 (змінено) а зачем? шо, тут нiхто таке не бачив? чи це сайт пуритан?) На робочому місці йух на моніторі якось не альо... Змінено 16 травня 2013 користувачем Bund
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз