yobilovus Опубліковано: 14 червня 2013 Опубліковано: 14 червня 2013 Юра, ты не попал. Едь в Одессу))) Мы про второй говорили)) та я просто про морозивко думаю ))) добавте хтось відос з ютуба з третього варкрафта там де король входить в місто - я від нього просто офігіваю, думаю Бунду теж сподобається
Outlawif Опубліковано: 14 червня 2013 Опубліковано: 14 червня 2013 світ кримінальних розборок Не люблю криминал :( И, как Остап, чту уголовный кодекс.
yobilovus Опубліковано: 14 червня 2013 Опубліковано: 14 червня 2013 Во втором не было зиккуратов )) це означає що я все таки попав )))
Hvaran Опубліковано: 14 червня 2013 Опубліковано: 14 червня 2013 Во втором не было зиккуратов )) Нежити не было, тока оркс вс хуманс. Мне в третьем пасхалки нравились от команды локализации. Та знаю я! Я хотел в комМАНДИровку отправить Смола)
Bund Опубліковано: 14 червня 2013 Опубліковано: 14 червня 2013 та я просто про морозивко думаю ))) добавте хтось відос з ютуба з третього варкрафта там де король входить в місто - я від нього просто офігіваю, думаю Бунду теж сподобається Подивився попередній ролик лише частково. Якась фантастика. Я більше реалізм люблю.
yobilovus Опубліковано: 14 червня 2013 Опубліковано: 14 червня 2013 Та знаю я! не оправдовуйся, ти не знав, ти варкрафта не грав ))))) поки ми всі сиділи в комп"ютерах, ти мабуть на вулиці на турнічках качався, фотбол ганяв, займався бойовими мистецтвами і т.д.
Outlawif Опубліковано: 14 червня 2013 Опубліковано: 14 червня 2013 добавте хтось відос з ютуба з третього варкрафта там де король входить в місто - я від нього просто офігіваю, думаю Бунду теж сподобається Вот этот? https://www.youtube.com/watch?v=1YISS__jgeA А этот?:
yobilovus Опубліковано: 14 червня 2013 Опубліковано: 14 червня 2013 Я більше реалізм люблю. соррі, останній орк був вбитий ельфами кілька тисяч років тому, тепер тільки так
Hvaran Опубліковано: 14 червня 2013 Опубліковано: 14 червня 2013 не оправдовуйся, ти не знав, ти варкрафта не грав ))))) поки ми всі сиділи в комп"ютерах, ти мабуть на вулиці на турнічках качався, фотбол ганяв, займався бойовими мистецтвами і т.д. Джихад тебе.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз