Nik Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 гланди.. :D аааа хахахахахахахааааааааааааа :D :D :D да там...................... :D
Admin Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 Проснулась жена утром, подошла к зеркалу, смотрела на себя, смотрела... Потом взглянула на спящего мужа и злорадно прошептала: - Так тебе и надо!
Nik Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 Проснулась жена утром, подошла к зеркалу, смотрела на себя, смотрела... Потом взглянула на спящего мужа и злорадно прошептала: - Так тебе и надо! суровая правда жизни :D :D :D
palyanucya Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 :D Проснулась жена утром, подошла к зеркалу, смотрела на себя, смотрела... Потом взглянула на спящего мужа и злорадно прошептала: - Так тебе и надо!
Nik Опубліковано: 11 грудня 2008 Опубліковано: 11 грудня 2008 бегит ежик по лесу и кричит так сердито: "я самый сильный......!!!я самый сильный!!!......... я самый сильный!!! " сзади медведь с разгону поджопу бах, ежик летит:"но легкий"
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз