wolf Опубліковано: 8 серпня 2013 Опубліковано: 8 серпня 2013 :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup:
Buttler Опубліковано: 8 серпня 2013 Опубліковано: 8 серпня 2013 Всегда когда смотрю это видео, начинаю плакать))))))))) Показать О, Сони Терри, крутяк)
HusH Опубліковано: 8 серпня 2013 Опубліковано: 8 серпня 2013 (змінено) О, Сони Терри, крутяк) Buttler, я все больше и больше удивляюсь, что ты в теме старой музыки, молодец!!!! :JC_doubleup: Город качков)) Показать Змінено 8 серпня 2013 користувачем HusH
Cell Опубліковано: 9 серпня 2013 Опубліковано: 9 серпня 2013 (змінено) Сегодня какой-то "спортсмен" спрашивал гейнер в таблетках. :an: Посоветовал ему сахар рафинад. Змінено 9 серпня 2013 користувачем Cell
Scythe Опубліковано: 9 серпня 2013 Опубліковано: 9 серпня 2013 Сегодня какой-то "спортсмен" спрашивал гейнер в таблетках. :an: Посоветовал ему сахар рафинад. Эххх, маладьожжж, неужто не в курсе про гейнер в таблетках??) https://vansiton.ua/gainers/product-34.html
Cell Опубліковано: 9 серпня 2013 Опубліковано: 9 серпня 2013 Я знаю про оптиму. Если порция 100грамм, то это 200 таблеток)))
Buttler Опубліковано: 9 серпня 2013 Опубліковано: 9 серпня 2013 Эххх, маладьожжж, неужто не в курсе про гейнер в таблетках??)Не-а, только в трубочках, полосках, колечках, спиралях и т.п. Его еще варить нужно минут 7-8.
Cell Опубліковано: 9 серпня 2013 Опубліковано: 9 серпня 2013 Не-а, только в трубочках, полосках, колечках, спиралях и т.п. Его еще варить нужно минут 7-8. Даже таблетница есть для них)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз