Hvaran Опубліковано: 4 вересня 2013 Опубліковано: 4 вересня 2013 Про акторів, що грали телепузів. Не так давно прочитав інфу, що ці актори дуже полюбляли під кайфом зніматися. Потім фотка чи відео телепузів викликала істеричний сміх. Варто тільки було уявити як вони пихнять перед зйомкою... Их можно понять)
Bund Опубліковано: 4 вересня 2013 Опубліковано: 4 вересня 2013 Их можно понять) )))) В нормальному стані в такій фігні не познімаєшся. ))))))
Skodnik Опубліковано: 4 вересня 2013 Опубліковано: 4 вересня 2013 Сидят три маленькие девочки в песочнице, играются, а рядом стоит Ламборджини красного цвета, красивая. Одна говорит: - Вот я выучусь на адвоката, открою собственную контору, заработаю кучу денег и куплю себе такую машину. Вторая: - А я выучусь на доктора, открою свою клинику, заработаю кучу денег и куплю себе такую машину. Третья послушала это всё и говорит: - А я, когда вырасту, попрошу мою старшую сестру научить меня хорошо сосать - это её машина. ))))))))
Cell Опубліковано: 4 вересня 2013 Опубліковано: 4 вересня 2013 Наш человек)) Черный синий юмор) Показать
Cardopusher Опубліковано: 4 вересня 2013 Опубліковано: 4 вересня 2013 Один фотограф пришел к одной девушке на ужин. Она, посмотрев его фотографии, воскликнула: — Какие у вас замечательные фотографии! Наверное у вас очень хороший фотоаппарат? Фотограф промолчал. Но, уходя, сказал: — Спасибо, ужин был очень вкусным. Наверное, у вас очень хорошие кастрюли...
Outlawif Опубліковано: 4 вересня 2013 Опубліковано: 4 вересня 2013 Вот продвинутая версия https://orteil.dashnet.org/cookieclicker/ Прикольная кстати фиговина, с точки зрения жиэс разраба. Кто-то руку набивал ))
wake Опубліковано: 5 вересня 2013 Опубліковано: 5 вересня 2013 (змінено) Читер, я даже не смотрел, думал там все обфусцировано XD, теперь я тоже самый богатый на районе. Змінено 5 вересня 2013 користувачем wake
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз