TommyBrown Опубліковано: 11 січня 2014 Опубліковано: 11 січня 2014 я хз, меня жизнь и так устраивает, у меня семья...нах мне те фильтры надо. А ты вот как сваришь, нам и поведаешь) ну да будут вопросы и так далее ?:) та не ты что, это друган мой интересуется об этом всем )))
yobilovus Опубліковано: 11 січня 2014 Опубліковано: 11 січня 2014 от ви зробили трабл з тими фільтрами не стерильний від стерильного відрізняється тільки тим, що в останньго немає ззовні і всередині бактерій і мікроорганізмів, що не виключає того факту що там може бути пісок і різні частники, вони просто будуть незаразні з тим всім що буде в повітрі імнука справиться за умови що сировина і масло чисті то проблем не буде хіба п"яний сифілісний вантажник грав в попу портову шалаву прямо на пакетах з порошком перед їх відправкою - тоді да - краще не колоти таке ЗІ: колись же пам"ятаю багаторазові скляні шприци, які в домашніх умовах варили в воді і після цього юзали, причому багато раз і на різних людях і все було добре. я думаю що в домашніх умовах можна забезпечити достатнь стерильність процесу, але до цього треба підійти відповідально: генеральне вологе прибирання перед процесом (підлога, вікна, полки, шафи і т.д.) приміщення де готується має бути добре провітрене і по можливості прокварцоване під час процесу - ніяких ходінь в покурити, пострати і бажано щоб мама теж на кухню не зайшла випадково посуд - скляний лабораторний вага - протерта спиртом для зважування - предметне скло, шпателі з особистих засобів - рукавички, маска, шапочка все тут можка придбати https://www.sfera.com.ua зберігати готовий препарат можна зразу в шприцах: - двохкубових, готових до ін"єкції - 20-150 мл.-х використовувати як тару - коли треба набрати - зняв голку з великого шприца, голку з маленького засунув канюлю і набираєш, скільки треба
TommyBrown Опубліковано: 11 січня 2014 Опубліковано: 11 січня 2014 (змінено) от ви зробили трабл з тими фільтрами не стерильний від стерильного відрізняється тільки тим, що в останньго немає ззовні і всередині бактерій і мікроорганізмів, що не виключає того факту що там може бути пісок і різні частники, вони просто будуть незаразні ЗІ: колись же пам"ятаю багаторазові скляні шприци, які в домашніх умовах варили в воді і після цього юзали, причому багато раз і на різних людях і все було добре. Вот,я это и имел ввиду про стерильный фильтр только не смог обьяснить ))) (спс) а действительно про шприцы,все это не так уж и страшно как это описывают... спасибо за сайтик,ща посмотрим)) Змінено 11 січня 2014 користувачем TommyBrown
yobilovus Опубліковано: 11 січня 2014 Опубліковано: 11 січня 2014 Вот,я это и имел ввиду про стерильный фильтр только не смог обьяснить ))) (спс) тут вже все на совість виробника, проте не думаю що саме тобі попадеться пісок в фільтрі це може бути один на тисячу-мільйон крім того наявність очей в повара ніхто не відміняв - можна ж подивитись
bunder Опубліковано: 13 січня 2014 Опубліковано: 13 січня 2014 А на сколько того фильтра хватит чисто теоретически?
gunR Опубліковано: 13 січня 2014 Опубліковано: 13 січня 2014 Стерильный фильтр характеризуется не только отсутствием микроорганизмов, но и тем что отфильтровывает их при пропускании растворов. Т.е. молекулы масла, активного вещества и вспомогательные вещества проходят через него, а бактерии и т.п. остаются на фильтре.
Valery Опубліковано: 13 січня 2014 Опубліковано: 13 січня 2014 (змінено) А на сколько того фильтра хватит чисто теоретически? Ну, это приблизительно, как с одноразовыми шприцами... На сколько их хватает у нормального человека, не нарика ? - на одну инъекцию. Так и с фильтрами, один раз отфильтровал - выбрасывай, если не хочешь иметь неприятности на свою жопу ))). Змінено 13 січня 2014 користувачем Val
bunder Опубліковано: 13 січня 2014 Опубліковано: 13 січня 2014 Да, я вопглядел, в принципе их купить не дорого порядка 300р российских за 20 штук с Китая. Кстати, почему-то поломался сайт trenhard.com, на котором можно было РДИ-М1 приобрести. 2 gunR, я профан, но разве можно отфильтровать бактерии, они же вроде мельче чем те фильтра, да и разве будь там бактерии они не подохнут от спирта?
makzronin Опубліковано: 13 січня 2014 Опубліковано: 13 січня 2014 но разве можно отфильтровать бактерии, они же вроде мельче чем те фильтра, да и разве будь там бактерии они не подохнут от спирта? Береженного Бог Бережет.) Можно и пару раз отфильтровать, хуже точно не будет.)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз