palyanucya Опубліковано: 11 грудня 2008 Опубліковано: 11 грудня 2008 когда я нервничаю , то у меня нерв на левом яице дергается :D головне підчас присідання і станової не нервуватися! :D :D :D Шота не в обіду просто така мисля в голову прийшла :)
люкс Опубліковано: 11 грудня 2008 Опубліковано: 11 грудня 2008 Ребята, все эти симптомы с дёрганиями свидетельствуют лишь об одном. И с нервами оно никак не связано. Может и есть какая-то связь, но косвенная. :D
Schranz Опубліковано: 25 грудня 2008 Опубліковано: 25 грудня 2008 выдвинул бы уже свою теорию, пчиму же дергаеться...а то сейчас сижу и ломаю голову, мож сума сходим все?
Admin Опубліковано: 26 грудня 2008 Автор Опубліковано: 26 грудня 2008 Ребята, все эти симптомы с дёрганиями свидетельствуют лишь об одном. И с нервами оно никак не связано. Может и есть какая-то связь, но косвенная. :D Срочнейшим образом нужно купить коралоаой воды и помазать глаз.
Vladik Опубліковано: 26 грудня 2008 Опубліковано: 26 грудня 2008 Ребята, все эти симптомы с дёрганиями свидетельствуют лишь об одном. И с нервами оно никак не связано. Может и есть какая-то связь, но косвенная. :D Еще как связано. У меня тоже такое было. Расслвмляться надо. Я медитировать пробывал... не получается. :( Ну как это у людей выходит сидеть и ниочем не думать?!! :angry: <_< Завидую страшно!
palyanucya Опубліковано: 26 грудня 2008 Опубліковано: 26 грудня 2008 Срочнейшим образом нужно купить коралоаой воды и помазать глаз. :D :D ггггггаааааа!!!!!!
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 26 грудня 2008 Опубліковано: 26 грудня 2008 Ребята, все эти симптомы с дёрганиями свидетельствуют лишь об одном. И с нервами оно никак не связано. Может и есть какая-то связь, но косвенная. :D Все ж таки хочу заперечити. Згадайте анатомію. М'язи наші скорочуються із-за чого? Вони скорочуються із-за електричного імпульсу, який посилає наша башка через нервову систему. Це так сказати контрольовані скорочення м'язів, що відповідають за наші рухи. А якщо починають відбуватися неконтрольовані скорочення це означає, що наша башка настільки зайнята, що не може держати під контролем електрику, ну тобто ті імпульси що вона посилає м'язам. А це все, на мою думку, відбувається по причині дуже швидкого темпу нашого з вами життя і як наслідок-розлад нервової системи. Як вихід, думаю, потрібно менше переживати по різних поводах та без них. А на рахунок дьорганій, то у мене теж така хрєнь буває і не тільки з очима а й з ногами та руками.
Nik Опубліковано: 12 січня 2009 Опубліковано: 12 січня 2009 Срочнейшим образом нужно купить коралоаой воды и помазать глаз. :Koshechka_08: еси глазик не выпадет может и попустит :to_pick_ones_nose3: Все ж таки хочу заперечити. Згадайте анатомію. М'язи наші скорочуються із-за чого? Вони скорочуються із-за електричного імпульсу, який посилає наша башка через нервову систему. Це так сказати контрольовані скорочення м'язів, що відповідають за наші рухи. А якщо починають відбуватися неконтрольовані скорочення це означає, що наша башка настільки зайнята, що не може держати під контролем електрику, ну тобто ті імпульси що вона посилає м'язам. А це все, на мою думку, відбувається по причині дуже швидкого темпу нашого з вами життя і як наслідок-розлад нервової системи. Як вихід, думаю, потрібно менше переживати по різних поводах та без них. А на рахунок дьорганій, то у мене теж така хрєнь буває і не тільки з очима а й з ногами та руками. значит когда такая хрень переситавай думать и усе пройдет :bs:
Terminator Опубліковано: 1 березня 2009 Опубліковано: 1 березня 2009 Срочнейшим образом нужно купить коралоаой воды и помазать глаз. И не забыть поналивать на ночь под веки! :bj:
shaQ Опубліковано: 10 березня 2009 Опубліковано: 10 березня 2009 Какого-то хрена начала у меня дергаться века глаза.. Незамтно, но уже это продолжается неделю.. Говорят такое бывает от нервов.. Если попробовать попить какого-то успокоительного, то как оно на тренировках скажеться..? Вообще успокоительно как действует? Сонливость появляется? у меня такая фигня года два назад была(действительно много нервничал), тогда я поборол этот тик лошадиными дозами алкоголя(это конечно худший вариант, а для спортсмена вообще непринятный), сейчас тоже много нервов, борюсь с ними походами в зал. А вообще вчера покупал витамины и провизорша посоветовала какие-то антистрессовые, попробуй их попить(жаль не купил, зажал бабло) стоят 70грн., но там в пачке помоему 60 шт., названия не помню, упаковка черная=)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз