Erik Опубліковано: 30 грудня 2013 Опубліковано: 30 грудня 2013 (змінено) Нам нужен лучший аналог не значит хуже как определить какой хуже? Пентаглобин 50мл Biotest Германия Октагам р-р д/ин. 50мл фл. №1 OCTAPHARMA, Австрія ЗЫ. дело конечно ваше, безусловно Змінено 30 грудня 2013 користувачем Erik
xx07xx Опубліковано: 30 грудня 2013 Автор Опубліковано: 30 грудня 2013 "Заменители" ему уже колят. Но именно этого препарате сказали эффективность лучше, он чище и не содержит чего-то - я не спец.
yobilovus Опубліковано: 30 грудня 2013 Опубліковано: 30 грудня 2013 "Заменители" ему уже колят. Но именно этого препарате сказали эффективность лучше, он чище и не содержит чего-то - я не спец. Андрюха, я на трьох фарм дистриб"юторах уточнив у Львові - не чули за такий, нема в них в базах, а то не маленькі аптечки з гандонами, то В2В а що з малим то хоч?
xx07xx Опубліковано: 30 грудня 2013 Автор Опубліковано: 30 грудня 2013 Этих всех я пробивал. Смал, как-нибудь потом - не в 2словах
yobilovus Опубліковано: 30 грудня 2013 Опубліковано: 30 грудня 2013 ок, тримайтесь там я все що знав, допоміг яле якщо колять вже замінники то не все так погано, бо власне з оригіналом може бути трабл - їх там на перереєстрацію можєуть відправляти або ще щось таке бажаю успіху і виздоровлення
VUBlack Опубліковано: 30 грудня 2013 Опубліковано: 30 грудня 2013 у знакомого спросил - по его аптечной сети тоже нету такого и никогда не было. Скорейшего выздоровления ребенку. родителям терпения. Держитесь
xx07xx Опубліковано: 30 грудня 2013 Автор Опубліковано: 30 грудня 2013 Нужен курьер. Вот здесь https://www.board.com.ua/m1211-2000246075-p...entaglobin.html есть остаток в 250мл. Деньги с затратам на такси и отправку я скину на карточку чтоб могли срочно отправить ибо сроки годности на подходе. Или сам сегодня выеду. С продавцом договорился
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз