Skodnik Опубліковано: 30 грудня 2013 Опубліковано: 30 грудня 2013 Если не найдешь, маякни. у меня приятель в Москве будет лететь в Одессу завтра. В России он еще есть в достаточном обьеме. в крупных аптеках
yobilovus Опубліковано: 30 грудня 2013 Опубліковано: 30 грудня 2013 говорив з ними щойно теоретично можуть завтра підвезти в київ мені до роботи, а звідси я можу викликати кур"єра, чи на нову пошту занести, просто поряд немає але сказали ти маєш ще визначитись скільки тобі треба в неї виствітися мій номер, я сказав що ти мій товариш якщо що - дзвони 063 575 86 37
xx07xx Опубліковано: 30 грудня 2013 Автор Опубліковано: 30 грудня 2013 Завтра я-в Киеве. НГ - походу буду в проезде отмечать
yobilovus Опубліковано: 30 грудня 2013 Опубліковано: 30 грудня 2013 Завтра я-в Киеве. НГ - походу буду в проезде отмечать може маршруткою назад з південного автовокзалу здається їздть 6 год і ти в одесі, сенс тобі шаритись в києві цілий день, чекати на потяг? хоча можуть бути трабли з місцями - всі то хочуть до НР встигнути або попутками - туда багато поїде народу
yobilovus Опубліковано: 31 грудня 2013 Опубліковано: 31 грудня 2013 Уже сел в маршрутку о, супер, по перше все довезеш норм, по друге в новий рік вже з сім"єю будеш
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз