pokotogoroh Опубліковано: 9 жовтня 2008 Опубліковано: 9 жовтня 2008 И мне все видно. Опера, Експлорер, Мозила показывают идентично.
korol_dorogi Опубліковано: 29 листопада 2008 Опубліковано: 29 листопада 2008 Обе фотки грузятся хорошо. Если что -- обращайтесь, еще потестирую.
Admin Опубліковано: 30 листопада 2008 Опубліковано: 30 листопада 2008 Обе фотки грузятся хорошо. Если что -- обращайтесь, еще потестирую. Офигиваю тупым методам спама.. :D Чуваки, у вас че там ничего более толкового нет???
SHOTA Опубліковано: 30 листопада 2008 Опубліковано: 30 листопада 2008 Офигиваю тупым методам спама.. :D Чуваки, у вас че там ничего более толкового нет??? я не понял о чем речь? про какие фотки вы речь ведете?
palyanucya Опубліковано: 1 грудня 2008 Опубліковано: 1 грудня 2008 :blink: щось я також нічого незрозумів!!! :huh:
Terminator Опубліковано: 1 березня 2009 Опубліковано: 1 березня 2009 я не понял о чем речь? про какие фотки вы речь ведете? Это тест дя скачки фоток для разных браузеров. как я понял
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз