wolf Опубликовано 19 января, 2014 Опубликовано 19 января, 2014 та да - тут саме контекст - прерший курси на первый курс жидкий метан самое то будет.один минус, что ставить нужно каждый день.не каждый готов к такому на первом курсе)
gorskiy75 Опубликовано 19 января, 2014 Опубликовано 19 января, 2014 тут вже правда описалия думаю і так раджу виходячи з віку і з того, що:1. новачку важко перейти на уколи;2. дома не знають що ти курсиш;3. треба виходити з віку - тесто - все таки вмішування в твою ендокринну систему зі всіми витікаючими, а метан порівняно - ні;4. різний процес дії засобів - метан нарощує м"язову тканину, а екзогенний тестостерон спонукає організм до нарощування (я вчора спецом читав інструкції вечером, з тимі всіма науковоми термінами)але так для себе орієнтовно зрозумів що раніше ніж 21-24 роки курсити тестом менш добре ніж метаном при більш-менш одинаковому вихлопіВ 20 - 23 года я курсил метан + ретаболил а кореш суст+ретаболил. Результаты в силе и массе у меня были выше,ну а у него прищей больше. Я тесто только год назад первый раз поставил, а так только метан и дека (в течении 15 лет с разной,правда, интенсивностью).
D.i.m.a.s. Опубликовано 19 января, 2014 Автор Опубликовано 19 января, 2014 Чел пару раз проп уколол и уже знаток химии... В 20 - 23 года я курсил метан + ретаболил а кореш суст+ретаболил. Результаты в силе и массе у меня были выше,ну а у него прищей больше. Я тесто только год назад первый раз поставил, а так только метан и дека (в течении 15 лет с разной,правда, интенсивностью). :fuck: пс. твоими методами! ппс. теперь понятно откуда такая реакция на мои мысли по поводу метана =))) такой патриотизм в течении 15 лет! =))
L|apb Опубликовано 19 января, 2014 Опубликовано 19 января, 2014 тут вже правда описалия думаю і так раджу виходячи з віку і з того, що:1. новачку важко перейти на уколи;2. дома не знають що ти курсиш;3. треба виходити з віку - тесто - все таки вмішування в твою ендокринну систему зі всіми витікаючими, а метан порівняно - ні;4. різний процес дії засобів - метан нарощує м"язову тканину, а екзогенний тестостерон спонукає організм до нарощування (я вчора спецом читав інструкції вечером, з тимі всіма науковоми термінами)але так для себе орієнтовно зрозумів що раніше ніж 21-24 роки курсити тестом менш добре ніж метаном при більш-менш одинаковому вихлопіМетан такое же вмешательство как и тестостерон. И как ты провел корреляцию анаболичного действия метана и,скажем,ципионата? Как ты свел к одному знаменателю дозы,период действия итд. итп? Это все чуть менее чем условно и чуть более чем ИМХО.ПС. Ткнуть куб в неделю менее палевно чем трижды в сутки табОлеточки глотать.
makzronin Опубликовано 20 января, 2014 Опубликовано 20 января, 2014 (изменено) Метан такое же вмешательство как и тестостерон. И как ты провел корреляцию анаболичного действия метана и,скажем,ципионата? Как ты свел к одному знаменателю дозы,период действия итд. итп? Это все чуть менее чем условно и чуть более чем ИМХО.ПС. Ткнуть куб в неделю менее палевно чем трижды в сутки табОлеточки глотать.Инжектить все-таки палевнее, особенно проп.) С остальным согласен. З. Ы. С мамкой не надо жить, тогда и палиться не перед кем будет.) Изменено 20 января, 2014 пользователем makzronin
yobilovus Опубликовано 20 января, 2014 Опубликовано 20 января, 2014 далі сперечатись нема сенсу всі праві до якого висновку доходимо, браття? курсити чим на перший курс? пропом, ципом, енкою, декою, метаном, туриком ? чи все ж таки залишимо встояний канон: 50-100 мг. пропа ч/д або 30-40 мг. метану в день ? в кого ще які думки будуть по фармакінетиці, періоді дії і т.д.? критикувати то легко, а спробуйте підкрітити свої слова якимись науковоми чи білянауковоми тезами, якщо є така змога, а не виставляти на показ свій власний досвід :Koshechka_08: запощу все таки для ясності картини: Метандростенолон Показання для застосування. • Кахексія різного генезу (крайнє виснаження організму); • порушення білкового обміну після тяжких травм, інфекційних захворювань, опіків, хірургічних операцій, променевої терапії; • остеопороз різного генезу; прогресуюча м’язова дистрофія; • профілактика міопатії та остеопорозу на фоні лікування глюкокортикостероїдами; • уповільнене утворення кісткового мозоля після переломів. У педіатричній практиці препарат показаний при затримці росту, синдромі Шерешевського-Тернера, анорексії та недостатності харчування. Тестостерону пропіонат Показання для застосування: • замісна терапія при первинному і вторинному гіпогонадизмі, євнухоїдизмі; • імпотенція ендокринного генезу; • посткастраційний синдром; • чоловічий клімакс; • неплідність внаслідок порушення сперматогенезу, олігоспермія; • остеопороз, викликаний недостатністю андрогенів, акромегалія, початкові стадії гіпертрофії передміхурової залози. • лікування анемії у чоловіків та жінок при неефективності етіотропної терапії (як доповнення до етіотропноголікування). Як анаболічний засіб Тестостерону пропіонат показаний при різноманітних патологічних станах, що супроводжуються посиленим розпадом білків (хронічні інфекційні захворювання, виснаження, хірургічні втручання, важкі травми, переважно у чоловіків).
yobilovus Опубликовано 20 января, 2014 Опубликовано 20 января, 2014 Метан такое же вмешательство как и тестостерон.окей, як метан впливає на гомеостаз?які показники по гормонах завищує?АЛТ, АСТ, білірубін не рахуютьсяИ как ты провел корреляцию анаболичного действия метана и,скажем,ципионата? Как ты свел к одному знаменателю дозы,период действия итд. итп?я нічого такого не робив, одну частину пишу з практики, іншу з прочитаного тутЭто все чуть менее чем условно и чуть более чем ИМХО.так і є, хочемо же ж колективним розумом дійти до правди, медичного підручника "Як курсити в 16-25 років" немає, а люди з відповідною освітою, або хоча б близькою до неї нічого не пишуть, бо погано вчились на парах :Koshechka_08: Ткнуть куб в неделю менее палевно чем трижды в сутки табОлеточки глотать.я вважаю, що якщо боятись спалитись то не варто починати курсити, ніж потім зніяковіло відповідати на запитання - ого, як ти виріс і поприщився, то все мабуть від протеїну? а ти такий - ні, ні, протеїн то хімія, я гречку їм.Я за проп на первый курс.своєму брату в 19 років порадив би?
lihodeev75 Опубликовано 20 января, 2014 Опубликовано 20 января, 2014 а может по Люберу-оксанку пожуем?
wake Опубликовано 20 января, 2014 Опубликовано 20 января, 2014 (изменено) своєму брату в 19 років порадив би?Да. Почему проп, потому что есть аптека, 50 ч/д фармака более чем достаточно для ознакомления. Да и у меня опыт с метаном был не из лучших, посредине курса пропал полностью аппетит, был бы 100% чистый метан, то выбрал бы его, как на первый раз. Изменено 20 января, 2014 пользователем wake
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти