blablabla Опубліковано: 15 липня 2008 Опубліковано: 15 липня 2008 Ітак хто приймає які жири і які жири приймаються з якою метою? Наприклад, рибячий для спалювання жиру, ну і так далі.
Admin Опубліковано: 15 липня 2008 Опубліковано: 15 липня 2008 Ничего такого не принимаю.. Наоборот стараюсь избегать...
blablabla Опубліковано: 15 липня 2008 Автор Опубліковано: 15 липня 2008 :unsure: я знаю, навпаки використовують жири омега для спалювання жиру я пои тільки пробував лляну олію пити. чесно кажучи нічого до речі, що скажете на рахунок оливкової олії?
Admin Опубліковано: 16 липня 2008 Опубліковано: 16 липня 2008 Я что-то про такое не слышал. Нада где-то почитать..
aliksan Опубліковано: 16 липня 2008 Опубліковано: 16 липня 2008 Я что-то про такое не слышал. Нада где-то почитать.. мартын писал про омега жирные кислоты и улучшение жирового обмена н аих фоне. это таки правда. но их надо столовую ложку в сутки, а кроме этого все остальны жиры ваще исключить. иначе о жирогоне можно и не думать. хотя пользза будет всегда. оливковое масло и льняное - хорошо. на сколько я помню, масла семян, орехов, рыбий жир содержат полинасыщеные жиры, богатые омега-жирными кислотами.
palyanucya Опубліковано: 1 грудня 2008 Опубліковано: 1 грудня 2008 риб"ячий жир дуже корисна річ! сьогодні сходив купив собі риб"чого жирку :D . через два тижні він мені потрібний буде.
Nik Опубліковано: 4 грудня 2008 Опубліковано: 4 грудня 2008 риб"ячий жир дуже корисна річ! сьогодні сходив купив собі риб"чого жирку :D . через два тижні він мені потрібний буде. а какой купил??? и за скоко??? и на сколько его хватит??? просто тоже хочу!!! :D
palyanucya Опубліковано: 4 грудня 2008 Опубліковано: 4 грудня 2008 а какой купил??? и за скоко??? и на сколько его хватит??? просто тоже хочу!!! :D здається якщо я непомиляюся то виробник АджиВіта (несприйміть за рекламу). Риб"ячий жир з печінки тріски. в пачці 30 капсул, капсула 300мг. пачка коштує 16 грн 50 коп. я буду приймати по 8 капсул за раз перед тренуванням (на вкладиші написано приймати по 1! але це для тих хто не тягає штанги!!). от такато штука! :)
Nik Опубліковано: 4 грудня 2008 Опубліковано: 4 грудня 2008 здається якщо я непомиляюся то виробник АджиВіта (несприйміть за рекламу). Риб"ячий жир з печінки тріски. в пачці 30 капсул, капсула 300мг. пачка коштує 16 грн 50 коп. я буду приймати по 8 капсул за раз перед тренуванням (на вкладиші написано приймати по 1! але це для тих хто не тягає штанги!!). от такато штука! :) Спасибо!!!! :)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз