Перейти до публікації

Продам Універсальну Лавку+стойки Для Жиму

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Лавка Zelart BH-2050 (Польща?) для жиму з різними кутами наклону (+від’ємний), тренажером для ніг та приставкою Скотта для біцепса.

Лавка компактно складається за декілька секунд та займає небагато місця. Є підставки для блінів.

DSC_04071.jpg DSC_04081.jpg DSC_04091.jpg DSC_04101.jpg DSC_04111.jpg

Продам, так як давно вже не користуюсь.

Стан - майже як нова (див. фото)

Лавка точно така як тут, але інший колір.

Зроблю копі-паст характеристик з того сайту:

Выдвижные стойки.

Прочная стальная рама

Возможность складывания

Регулируемый угол наклона спинки (-15…45 градусов)

Скамья скотта

Тренажер для ног

Размеры: 1,78*0,98*1,22м

Вес пользователя – до 120кг

Вес тренажера 28кг

Ціна: 1250 грн. Можливий аргументований торг.

Оплата: при отриманні або на карту Приватбанку

Доставка: Інтайм або Нова Пошта. Лавка розбирається та компактно складається по деталях в коробку (див. фото). Орієнтовно доставка буде ~100грн, перед замовленням я точніше розрахую.

Якщо є питання, задавайте…

Опубліковано:

Настолько надёжны фиксаторы на регулироваемые по высоте стойках? Там просто болт?

Опубліковано:
Настолько надёжны фиксаторы на регулироваемые по высоте стойках? Там просто болт?

Хм… ніколи не задавався цим питанням. Там з цим все нормально, це ж не самопал, а фірмова лавка. Якщо по суті, то там можна сказати, що "просто болт". Але в мене такі "просто болти" і на професійних стійках, і мене знаючі люди запевняли, що за надійність я можу не хвилюватися. А ця лавка більш любительська. Якщо ти задаєш такі питання, то не впевнений, що вона тобі підійде =/

• 2 місяці потому...
Опубліковано:
Хм… ніколи не задавався цим питанням. Там з цим все нормально, це ж не самопал, а фірмова лавка. Якщо по суті, то там можна сказати, що "просто болт". Але в мене такі "просто болти" і на професійних стійках, і мене знаючі люди запевняли, що за надійність я можу не хвилюватися. А ця лавка більш любительська. Якщо ти задаєш такі питання, то не впевнений, що вона тобі підійде =/

1150 і забираю

Опубліковано:
1150 і забираю

Продав вже давно. Можна закрити тему. Я думав, що її ніхто вже не відкопає :)

P.S. Зараз за 1150 я б її сам купив… щоб продати за ~1500грн )))

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
  • Створити...