ironlik Опубликовано 25 января, 2014 Опубликовано 25 января, 2014 Лавка Zelart BH-2050 (Польща?) для жиму з різними кутами наклону (+від’ємний), тренажером для ніг та приставкою Скотта для біцепса. Лавка компактно складається за декілька секунд та займає небагато місця. Є підставки для блінів. Продам, так як давно вже не користуюсь. Стан - майже як нова (див. фото) Лавка точно така як тут, але інший колір. Зроблю копі-паст характеристик з того сайту: Выдвижные стойки. Прочная стальная рама Возможность складывания Регулируемый угол наклона спинки (-15…45 градусов) Скамья скотта Тренажер для ног Размеры: 1,78*0,98*1,22м Вес пользователя – до 120кг Вес тренажера 28кг Ціна: 1250 грн. Можливий аргументований торг. Оплата: при отриманні або на карту Приватбанку Доставка: Інтайм або Нова Пошта. Лавка розбирається та компактно складається по деталях в коробку (див. фото). Орієнтовно доставка буде ~100грн, перед замовленням я точніше розрахую. Якщо є питання, задавайте…
михалыч Опубликовано 27 января, 2014 Опубликовано 27 января, 2014 Настолько надёжны фиксаторы на регулироваемые по высоте стойках? Там просто болт?
ironlik Опубликовано 27 января, 2014 Автор Опубликовано 27 января, 2014 Настолько надёжны фиксаторы на регулироваемые по высоте стойках? Там просто болт? Хм… ніколи не задавався цим питанням. Там з цим все нормально, це ж не самопал, а фірмова лавка. Якщо по суті, то там можна сказати, що "просто болт". Але в мене такі "просто болти" і на професійних стійках, і мене знаючі люди запевняли, що за надійність я можу не хвилюватися. А ця лавка більш любительська. Якщо ти задаєш такі питання, то не впевнений, що вона тобі підійде =/
Vasia. Опубликовано 11 апреля, 2014 Опубликовано 11 апреля, 2014 Хм… ніколи не задавався цим питанням. Там з цим все нормально, це ж не самопал, а фірмова лавка. Якщо по суті, то там можна сказати, що "просто болт". Але в мене такі "просто болти" і на професійних стійках, і мене знаючі люди запевняли, що за надійність я можу не хвилюватися. А ця лавка більш любительська. Якщо ти задаєш такі питання, то не впевнений, що вона тобі підійде =/ 1150 і забираю
ironlik Опубликовано 13 апреля, 2014 Автор Опубликовано 13 апреля, 2014 1150 і забираю Продав вже давно. Можна закрити тему. Я думав, що її ніхто вже не відкопає :) P.S. Зараз за 1150 я б її сам купив… щоб продати за ~1500грн )))
Рекомендуемые сообщения