Axwell Опубліковано: 19 лютого 2014 Опубліковано: 19 лютого 2014 (змінено) Українські лижниці відмовилися стартувати на Олімпіаді через заборону надіти траурні стрічки Марія Лісогор та Катерина Сердюк хотіли взяти участь в гонці з траурними стрічками. Сьогодні українська жіноча команда з лижних гонок не стартувала у командному спринті класичним стилем на Олімпійських іграх в Сочі. Спочатку Національний олімпійський комітет України оприлюднив заяву, в якій повідомлялося, що Катерина Сердюк отримала травму спини. Але пізніше "Спорт-експрес" повідомив іншу причину відмови українок від участі в гонці, яка істотно відрізняється від офіційної. Марія Лісогор та Катерина Сердюк хотіли взяти участь в гонці з траурними стрічками в пам'ять про жертви трагічних подій у Києві. Змінено 19 лютого 2014 користувачем Axwell
OlegRO Опубліковано: 20 лютого 2014 Автор Опубліковано: 20 лютого 2014 Как вам хоккей, если кто смотрит?что и ожидалось
Maniak Опубліковано: 20 лютого 2014 Опубліковано: 20 лютого 2014 что и ожидалось Читал настрои россиян. Они очень рассчитывали на победу надо финами. И если и проигрыш, то не с такой то левой игрой. Я правда более критично настроен, и считаю, что хоккей не только у России и Канады подрос не слабо. Те же фины неплохи
NoDVa777 Опубліковано: 21 лютого 2014 Опубліковано: 21 лютого 2014 Украинскую лыжницу подозревают в допинге на Олимпиаде-2014 в Сочи
yobilovus Опубліковано: 21 лютого 2014 Опубліковано: 21 лютого 2014 щось якось олімпіада не на першому місці в інформаційному просторі я думаю в результаті будуть шалені збитки
NoDVa777 Опубліковано: 21 лютого 2014 Опубліковано: 21 лютого 2014 щось якось олімпіада не на першому місці в інформаційному просторі я думаю в результаті будуть шалені збитки А что там примечательного?! 1 бронза?
karlito78 Опубліковано: 21 лютого 2014 Опубліковано: 21 лютого 2014 щось якось олімпіада не на першому місці в інформаційному просторі я думаю в результаті будуть шалені збитки я на якомусь демотиваторі бачив підрахунок - 1сек олімпіади - овер 35000 баксів. якщо це правда - то прибутків там не може бути в принципі
nuttertool Опубліковано: 21 лютого 2014 Опубліковано: 21 лютого 2014 УРАААААААААА!!!!!!! Девчонки молодчинки! Переживал как за родных! :connie_running:
Cell Опубліковано: 21 лютого 2014 Опубліковано: 21 лютого 2014 Первый раз посмотрел олимпиаду и ЗОЛОТО!!! ))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз