Nik Опубліковано: 3 серпня 2010 Опубліковано: 3 серпня 2010 Админ боялсо шо буит большая... зафтра и у меня такая будет, правде меньшего размерчига)))))) :bk:
Я_худею Опубліковано: 29 серпня 2010 Опубліковано: 29 серпня 2010 (змінено) Ух ты я что хуже чтоли ) нужно умные мысли собрать в кучу) или денюжку можно купить такую? ) Если можно куплю одну такую небольшого размера потом по ходу роста обновлять гардероб буду ) Змінено 29 серпня 2010 користувачем Я_худею
Admin Опубліковано: 27 грудня 2010 Автор Опубліковано: 27 грудня 2010 футболки до сих пор на раздаче?:) Да. Все в силе.
Lutik Опубліковано: 2 січня 2011 Опубліковано: 2 січня 2011 вот беда-то, останусь без такой красивенькой футболочки :cq:
Lutik Опубліковано: 3 січня 2011 Опубліковано: 3 січня 2011 не, посты должны быть по теме, без флуда, тут на форуме таких достаточно, у других форумчан, :viannen_86: всё равно мне нравятся маечки с голой спиной и на брительках :cq:
Faust Опубліковано: 3 січня 2011 Опубліковано: 3 січня 2011 (змінено) всё равно мне нравятся маечки с голой спиной и на брительках :cq: здесь как раз такие ))) Змінено 3 січня 2011 користувачем Terror
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз