Alexey_ Опубліковано: 28 лютого 2014 Опубліковано: 28 лютого 2014 менше 60 к і вона твоя ) з усією вбудованою технікою та посудомийкою ) у посудомойки какой размер?
yobilovus Опубліковано: 28 лютого 2014 Автор Опубліковано: 28 лютого 2014 Млин... Если бы 60к по курсу хотя бы 8,5 я бы взял :) можна домовитись, якщо є інтерес у посудомойки какой размер? 60 см, вбудована
yobilovus Опубліковано: 28 лютого 2014 Автор Опубліковано: 28 лютого 2014 чего продаешь?? дуже довга історія з поділом майна після розлучення і кредитом в банку зараз по схемі продажу - квартира буде продана банком на підставі іпотечної оговорки в договорі за несплату кредиту (така можливість гарантована ЗУ Про Іпотеку) Кровать вроде нормальная такая) ох...це буде дійсно важко - вона стільки бачила
Alexey_ Опубліковано: 28 лютого 2014 Опубліковано: 28 лютого 2014 можна домовитись, якщо є інтерес 60 см, вбудована Юра, шутка йумора, я бЮст имел ввиду, какой у посудомойки. :my_name_is_grisha:
yobilovus Опубліковано: 28 лютого 2014 Автор Опубліковано: 28 лютого 2014 Юра, шутка йумора, я бЮст имел ввиду, какой у посудомойки. :my_name_is_grisha: аааа - приходило парочку, у всіх були різні ))) :my_name_is_grisha:
yobilovus Опубліковано: 28 лютого 2014 Автор Опубліковано: 28 лютого 2014 хде турник? О_о в мене безліміт у всіх залах був де я займався доречі - поряд з квартирою спортивний майданчик
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз