Перейти до публікації

"ЖИМ ЛЕЖА" Стюарт МакРоберт

blablabla

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Писал, но кроме "жыма лежа", "руктитана" и "думай" ниче нету...

• Відповіді 57
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• blablabla

16

• SHOTA

7

• Admin

6

• sphinks

6

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Зайди сюда: www.steroidoff.net/biblioteka/raznoe/stjuart-makrobert/

• 1 місяць потому...
Опубліковано:

Ось вже місяць по ньому прозаймався. СУПЕР! ПРЕ!!!! Зрозумів, шо ф топку ті банки, всяку мурню, якшо ти натурал - ЗАЙМАСЯ НА СИЛУ І РОБИ Б А З У і буде тобі маса і все на світі. Всім рекомендую спробувати!

Опубліковано:
Ось вже місяць по ньому прозаймався. СУПЕР! ПРЕ!!!!

А конкретнее по результату?

Опубліковано:
Ось вже місяць по ньому прозаймався. СУПЕР! ПРЕ!!!! Зрозумів, шо ф топку ті банки, всяку мурню, якшо ти натурал - ЗАЙМАСЯ НА СИЛУ І РОБИ Б А З У і буде тобі маса і все на світі. Всім рекомендую спробувати!

когда перестанет переть, на силу можешь еще по Шейко позаниматься. многим нравится. :)

Опубліковано:

Ага особенно химикам) по шейко натуально фиг кто выдержит)

Опубліковано:
Ага особенно химикам) по шейко натуально фиг кто выдержит)

+ :D Я только как почитал ту шейку :P аш плохо стало))) Перетренерованость получиш черес несколько недель

А конкретнее по результату?

Ноги я раніше серйозно не качав, а зараз за місяць візуально більшими стали(ногі в мене мега-дрищові).

Жим робочий (5на5) за місяць виріс на 4 кг.

Той рік я тупо стояв на місці, коли займався по білдерським прогам. За той весь рік від сили 1-2 кг набрав!!!! А літом спустив 5! В жимі за РІК додав всього 3 кг!

Опубліковано:
+ :D Я только как почитал ту шейку :P аш плохо стало))) Перетренерованость получиш черес несколько недель

Ноги я раніше серйозно не качав, а зараз за місяць візуально більшими стали(ногі в мене мега-дрищові).

Жим робочий (5на5) за місяць виріс на 4 кг.

Той рік я тупо стояв на місці, коли займався по білдерським прогам. За той весь рік від сили 1-2 кг набрав!!!! А літом спустив 5! В жимі за РІК додав всього 3 кг!

Ну значит хорошо раз прет!

Опубліковано:

А мені подобається "піраміду" в жимі використовувати.Мак Роберта пробував в інеті читати,але думка про те ,що руки треба починати качати,коли 130 вижимаєш,здалась трохи абсурдною.Хоча це ж все індивідуально.

Опубліковано: (змінено)

а я не устану говорить, что ваши проблемы от недоедания. я тоже первые 2 года топтался на метсе, когда худел или старался одновременно худеть и качаться. ничего не выходило. сила немного вроде как прибавлялась в одних упражнениях, но как только начинал налегать на другие, то в первых сила начинала падать.

как только нача есть, начала расти сила. вместе с силой кончено и пузо начало расти, но это уже особености метаболизма немолодого организма.

хотя с другой стороны, если 3 кг добавлены к 160 кг, то это не так и мало :)

Змінено користувачем Алик

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...