blablabla Опубліковано: 11 серпня 2008 Автор Опубліковано: 11 серпня 2008 Писал, но кроме "жыма лежа", "руктитана" и "думай" ниче нету...
Vanches Опубліковано: 11 серпня 2008 Опубліковано: 11 серпня 2008 Зайди сюда: www.steroidoff.net/biblioteka/raznoe/stjuart-makrobert/
blablabla Опубліковано: 3 жовтня 2008 Автор Опубліковано: 3 жовтня 2008 Ось вже місяць по ньому прозаймався. СУПЕР! ПРЕ!!!! Зрозумів, шо ф топку ті банки, всяку мурню, якшо ти натурал - ЗАЙМАСЯ НА СИЛУ І РОБИ Б А З У і буде тобі маса і все на світі. Всім рекомендую спробувати!
Admin Опубліковано: 6 жовтня 2008 Опубліковано: 6 жовтня 2008 Ось вже місяць по ньому прозаймався. СУПЕР! ПРЕ!!!! А конкретнее по результату?
aliksan Опубліковано: 6 жовтня 2008 Опубліковано: 6 жовтня 2008 Ось вже місяць по ньому прозаймався. СУПЕР! ПРЕ!!!! Зрозумів, шо ф топку ті банки, всяку мурню, якшо ти натурал - ЗАЙМАСЯ НА СИЛУ І РОБИ Б А З У і буде тобі маса і все на світі. Всім рекомендую спробувати! когда перестанет переть, на силу можешь еще по Шейко позаниматься. многим нравится. :)
Jastore Опубліковано: 6 жовтня 2008 Опубліковано: 6 жовтня 2008 Ага особенно химикам) по шейко натуально фиг кто выдержит)
blablabla Опубліковано: 6 жовтня 2008 Автор Опубліковано: 6 жовтня 2008 Ага особенно химикам) по шейко натуально фиг кто выдержит) + :D Я только как почитал ту шейку :P аш плохо стало))) Перетренерованость получиш черес несколько недель А конкретнее по результату? Ноги я раніше серйозно не качав, а зараз за місяць візуально більшими стали(ногі в мене мега-дрищові). Жим робочий (5на5) за місяць виріс на 4 кг. Той рік я тупо стояв на місці, коли займався по білдерським прогам. За той весь рік від сили 1-2 кг набрав!!!! А літом спустив 5! В жимі за РІК додав всього 3 кг!
Admin Опубліковано: 6 жовтня 2008 Опубліковано: 6 жовтня 2008 + :D Я только как почитал ту шейку :P аш плохо стало))) Перетренерованость получиш черес несколько недель Ноги я раніше серйозно не качав, а зараз за місяць візуально більшими стали(ногі в мене мега-дрищові). Жим робочий (5на5) за місяць виріс на 4 кг. Той рік я тупо стояв на місці, коли займався по білдерським прогам. За той весь рік від сили 1-2 кг набрав!!!! А літом спустив 5! В жимі за РІК додав всього 3 кг! Ну значит хорошо раз прет!
Паша Опубліковано: 6 жовтня 2008 Опубліковано: 6 жовтня 2008 А мені подобається "піраміду" в жимі використовувати.Мак Роберта пробував в інеті читати,але думка про те ,що руки треба починати качати,коли 130 вижимаєш,здалась трохи абсурдною.Хоча це ж все індивідуально.
aliksan Опубліковано: 6 жовтня 2008 Опубліковано: 6 жовтня 2008 (змінено) Той рік я тупо стояв на місці, коли займався по білдерським прогам. За той весь рік від сили 1-2 кг набрав!!!! А літом спустив 5! В жимі за РІК додав всього 3 кг! а я не устану говорить, что ваши проблемы от недоедания. я тоже первые 2 года топтался на метсе, когда худел или старался одновременно худеть и качаться. ничего не выходило. сила немного вроде как прибавлялась в одних упражнениях, но как только начинал налегать на другие, то в первых сила начинала падать. как только нача есть, начала расти сила. вместе с силой кончено и пузо начало расти, но это уже особености метаболизма немолодого организма. хотя с другой стороны, если 3 кг добавлены к 160 кг, то это не так и мало :) Змінено 6 жовтня 2008 користувачем Алик
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз