Admin Опубліковано: 9 жовтня 2008 Опубліковано: 9 жовтня 2008 М-да..... фигня получается, я реально слажал..... Вышло так шо прочитал книгу 92 года, где писалось шо мышца востанавливается 2-3 дня. Больше я етим вопросом не интересовался. А шас полазил по нету оказивается когдато, давно так и считалось (2-3). Да вы правы 1 раз надо. Мля... я в депресии... 2.5 года в жопу.... хотя я както рос, да и в силе поднялся на 50 кг.... Ну рос потому как сначала прибавка полюбому идет.. Хоть как не занемайся.. Прогресс дальше не пойдет так.. А 2.5 года зря не пропали.. Хороший фундамент сделал. И если хочеть рости, то тебе нада над этим работать.. забудь про гермес. Если хочешь уметь бить морды, тогда ходи в гермес.. Одной задницой на 2 табуретки будет тяжело присесть..
SHOTA Опубліковано: 9 жовтня 2008 Опубліковано: 9 жовтня 2008 Ну рос потому как сначала прибавка полюбому идет.. Хоть как не занемайся.. Прогресс дальше не пойдет так.. А 2.5 года зря не пропали.. Хороший фундамент сделал. И если хочеть рости, то тебе нада над этим работать.. забудь про гермес. Если хочешь уметь бить морды, тогда ходи в гермес.. Одной задницой на 2 табуретки будет тяжело присесть.. :)
palyanucya Опубліковано: 13 листопада 2008 Опубліковано: 13 листопада 2008 (змінено) Краще не спорити діє чи не діє та чи інша програма, того чи іншого автора, а прочитати ось цю книгу - Думай! Или «Супертренинг» без заблуждений "Вадим Протасенко" і тоді все стане зрозуміло. Не сприйміть за рекламу!, але особисто мені книга дуже сподобалася! Змінено 13 листопада 2008 користувачем palyanucya
SHOTA Опубліковано: 13 листопада 2008 Опубліковано: 13 листопада 2008 Краще не спорити діє чи не діє та чи інша програма, того чи іншого автора, а прочитати ось цю книгу - Думай! Или «Супертренинг» без заблуждений "Вадим Протасенко" і тоді все стане зрозуміло. Не сприйміть за рекламу!, але особисто мені книга дуже сподобалася! книга позновательная очень
palyanucya Опубліковано: 13 листопада 2008 Опубліковано: 13 листопада 2008 книга позновательная очень :) шо да то да :)
blablabla Опубліковано: 17 грудня 2008 Автор Опубліковано: 17 грудня 2008 Давно тему не чіпали, я спробую)) Ось уже займаюся по ньому 4 місяць. Результат: Жим +12кг
palyanucya Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 Давно тему не чіпали, я спробую)) Ось уже займаюся по ньому 4 місяць. Результат: Жим +12кг молодець! ..а скільки зараз жмеш?
SHOTA Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 молодець! ..а скільки зараз жмеш? а зачем жать на раз и этим мучать себя?
blablabla Опубліковано: 18 грудня 2008 Автор Опубліковано: 18 грудня 2008 а зачем жать на раз и этим мучать себя? Потому что на силу начал тренироваться. молодець! ..а скільки зараз жмеш? Ногами не бийте, я вперше на силу тренуюся..) 70 кг жму, але свою вагу ще до цього скинув і сам важу 58 кг. Так шо, я думаю поки шо непагано.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз