Лазго Опубликовано 17 марта, 2014 Опубликовано 17 марта, 2014 Совершенно новый, привезен из штатов пару дней назад. Продаю ибо был подарен начальством...
RainFreeman Опубликовано 17 марта, 2014 Опубликовано 17 марта, 2014 Тоже интересует цена, если что встану в очередь...
yobilovus Опубликовано 17 марта, 2014 Опубликовано 17 марта, 2014 а можна я трішки пооффтоплю? в мене теж інколи закрадується така думка - от було б круто мати якийсь гаджет, щось схоже на гугл глас, який б аналізував все навколо і синхронізував з моїми біоритмами і бажаннями - наприклад в поле його зору попадає три банани і він мені маякує що 2,5 треба з"їсти, потім коли бачить ліфт показує - йди пішком, і т.д. (ну в принципі я багато собі нафантазував що до цього), але потім згадую що я вже маю такий інструмент і мене попускає... це розум я правда на використоую його в тому плані, але в разі портеби - думаю підключу гаджет від ТС думаю штука кльова, але за 150 баксів я б не купив, реально що б відддав за нього при моїх сьогоднішніх статках - 150-200 грн. і то так як забавка )) (не більше ніж фалоімітатор, куплений мною, щоб монашок в селі лякати) успіху в продажі ЗІ: то ще айфон треба купити хх07хх не твій клієнт, точно интересно бы глянуть на него тут
Рекомендуемые сообщения