Admin Опубліковано: 4 вересня 2008 Опубліковано: 4 вересня 2008 Ну уже и не так то и много времени осталось к проведению этого состязания. Тройка лидеров так и остается: Виктор Мартинез, Декстер Джексон и Джей Катлер. На самом деле я бы в прошлом году отдал победу Мартинезу, второе место - Джексону, ну Катлеру третье. Мне казалось, что у Катлера был слабенький рельеф. Ваши мнения..
Паша Опубліковано: 4 вересня 2008 Опубліковано: 4 вересня 2008 Мартінез ,я думаю, безумовний фаворит,при великій масі в нього досить гарні пропорції .Спина мене взагалі дивує,просто широченна і тріцепс хороший B) .Хоча Декстер дихає йому в спину.Я думаю,що в цьому році в Джея не має шансів,його скинуть з Олімпії,питання тільки в тому ,хто це зробить Мартінез чи Джексон?
Admin Опубліковано: 4 вересня 2008 Автор Опубліковано: 4 вересня 2008 Мартінез ,я думаю, безумовний фаворит,при великій масі в нього досить гарні пропорції .Спина мене взагалі дивує,просто широченна і тріцепс хороший B) .Хоча Декстер дихає йому в спину.Я думаю,що в цьому році в Джея не має шансів,його скинуть з Олімпії,питання тільки в тому ,хто це зробить Мартінез чи Джексон? Где-то я с тобой согласен. У Дестера всегда очень качественно проработан рельеф. Но у Мартинеза мне больше нравятся пропорции.. Поглядим. Хотя не стоит забывать, что это еще и бизнес.
Vanches Опубліковано: 4 вересня 2008 Опубліковано: 4 вересня 2008 Я бы в прошлом году отдал 1-ое декстеру,он пропорционален хорошо
Admin Опубліковано: 7 вересня 2008 Автор Опубліковано: 7 вересня 2008 По предварительным спискам участников Коля тоже участвует! Что он там забыл?
Abrasha Опубліковано: 8 вересня 2008 Опубліковано: 8 вересня 2008 По предварительным спискам участников Коля тоже участвует! Что он там забыл? Возможно у него, так сказать, ломка началась - без выступлений не может?
Admin Опубліковано: 8 вересня 2008 Автор Опубліковано: 8 вересня 2008 Возможно у него, так сказать, ломка началась - без выступлений не может? Кто его знает, а может это списки тех кто потенциально имеет право на выступление, тобышь кто прошел квалификацию. Тогда понятно.. У Колмена туда уже пожизненная путевкка есть.
Паша Опубліковано: 13 вересня 2008 Опубліковано: 13 вересня 2008 Виявляється Мартінез не буде брати участь на Олімпії.Так що тепер слово за Декстером.
Admin Опубліковано: 15 вересня 2008 Автор Опубліковано: 15 вересня 2008 Виявляється Мартінез не буде брати участь на Олімпії.Так що тепер слово за Декстером. Откуда информация? Я про такое не слыхал!
Паша Опубліковано: 15 вересня 2008 Опубліковано: 15 вересня 2008 (змінено) Прочитав на одному з форумів,що Кай Грін і Мартінез не будуть брати участь.Це цілком зрозуміло,я думаю основна причина в травмі коліна ,через яку Віктор і не виступив на Арнольді.Мабуть це завадило йому набрати достойну для нього форму.Якщо глянути на mdtv.musculardevelopment.com,то там навіть є смішні відео де видно,що боротьба буде йти тільки між двома атлетами,а саме Катлером і Декстером. Змінено 15 вересня 2008 користувачем Паша
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз