Перейти до публікації

Олимпия 2008

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Ну уже и не так то и много времени осталось к проведению этого состязания. Тройка лидеров так и остается: Виктор Мартинез, Декстер Джексон и Джей Катлер. На самом деле я бы в прошлом году отдал победу Мартинезу, второе место - Джексону, ну Катлеру третье. Мне казалось, что у Катлера был слабенький рельеф.

Ваши мнения..

• Відповіді 83
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Admin

35

• Паша

19

• SHOTA

13

• Jastore

8

Кращі автори в цій темі

• Admin

Admin 35 публікацій

• Паша

Паша 19 публікацій

• SHOTA

SHOTA 13 публікацій

• Jastore

Jastore 8 публікацій

Опубліковано:

Мартінез ,я думаю, безумовний фаворит,при великій масі в нього досить гарні пропорції .Спина мене взагалі дивує,просто широченна і тріцепс хороший B) .Хоча Декстер дихає йому в спину.Я думаю,що в цьому році в Джея не має шансів,його скинуть з Олімпії,питання тільки в тому ,хто це зробить Мартінез чи Джексон?

Опубліковано:
Мартінез ,я думаю, безумовний фаворит,при великій масі в нього досить гарні пропорції .Спина мене взагалі дивує,просто широченна і тріцепс хороший B) .Хоча Декстер дихає йому в спину.Я думаю,що в цьому році в Джея не має шансів,його скинуть з Олімпії,питання тільки в тому ,хто це зробить Мартінез чи Джексон?

Где-то я с тобой согласен. У Дестера всегда очень качественно проработан рельеф. Но у Мартинеза мне больше нравятся пропорции.. Поглядим. Хотя не стоит забывать, что это еще и бизнес.

Опубліковано:

Я бы в прошлом году отдал 1-ое декстеру,он пропорционален хорошо

Опубліковано:
По предварительным спискам участников Коля тоже участвует! Что он там забыл?

Возможно у него, так сказать, ломка началась - без выступлений не может?

Опубліковано:
Возможно у него, так сказать, ломка началась - без выступлений не может?

Кто его знает, а может это списки тех кто потенциально имеет право на выступление, тобышь кто прошел квалификацию. Тогда понятно.. У Колмена туда уже пожизненная путевкка есть.

Опубліковано:

Виявляється Мартінез не буде брати участь на Олімпії.Так що тепер слово за Декстером.

Опубліковано:
Виявляється Мартінез не буде брати участь на Олімпії.Так що тепер слово за Декстером.

Откуда информация? Я про такое не слыхал!

Опубліковано: (змінено)

Прочитав на одному з форумів,що Кай Грін і Мартінез не будуть брати участь.Це цілком зрозуміло,я думаю основна причина в травмі коліна ,через яку Віктор і не виступив на Арнольді.Мабуть це завадило йому набрати достойну для нього форму.Якщо глянути на mdtv.musculardevelopment.com,то там навіть є смішні відео де видно,що боротьба буде йти тільки між двома атлетами,а саме Катлером і Декстером.

Змінено користувачем Паша

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...