SHOTA Опубліковано: 30 вересня 2008 Опубліковано: 30 вересня 2008 У Фила рука больше даже чем у Катлера.. а сколько интерестно см?
Jastore Опубліковано: 30 вересня 2008 Опубліковано: 30 вересня 2008 Мне кажеться что пропрции не супер у Декстера... Главное его слабость - грудь... онане такой формы..
Паша Опубліковано: 30 вересня 2008 Опубліковано: 30 вересня 2008 Мне кажеться что пропрции не супер у Декстера... Главное его слабость - грудь... онане такой формы.. Найбільше мені грудак у Колемана не подобався.А у Декстера гарна форма грудей(мені у всякому разі подобається)
ГошМен(ГЕНЕША) Опубліковано: 1 жовтня 2008 Опубліковано: 1 жовтня 2008 Найбільше мені грудак у Колемана не подобався.А у Декстера гарна форма грудей(мені у всякому разі подобається) еб твою - я как увидел ету фоту что ты выложил чуть сознание не потерял!!!!!!! просто суппер - но хит намбер ван :blink: Я не знаю чи віддав би перемогу Філу,але he looks fucking cool! сто пудов фил свой - чувак и 2009тая оли
Admin Опубліковано: 1 жовтня 2008 Автор Опубліковано: 1 жовтня 2008 Бен Вейдер еще присутствует на соревнованиях, а Джо уже нет. Видно совсем старенький стал, совсем со здоровьем плохо...
SHOTA Опубліковано: 1 жовтня 2008 Опубліковано: 1 жовтня 2008 Нормальная грудь у Декстера... согласен с тобой
Admin Опубліковано: 1 жовтня 2008 Автор Опубліковано: 1 жовтня 2008 Нормальная грудь у Декстера... А мне кажеться немного отстает от рук и плечей..
SHOTA Опубліковано: 2 жовтня 2008 Опубліковано: 2 жовтня 2008 А вот и Колян вернутся решил!! Прочитал статью и правда будет интерестно очень
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз