palyanucya Опубліковано: 9 грудня 2008 Опубліковано: 9 грудня 2008 епть................ :( я люблю шашлык :( я також! облом жорстокий! :(
SHOTA Опубліковано: 9 грудня 2008 Опубліковано: 9 грудня 2008 епть................ :( я люблю шашлык :( а я просто обожаю шашлык. и я считаю, что надо жить в свое удовольствие. Надо и шашлык есть и наполеон кушать и водку пить, но все в меру. Я иногда могу себе это позволить , но черезмерно этого делать не надо.
B1ackLIT Опубліковано: 9 грудня 2008 Опубліковано: 9 грудня 2008 а я просто обожаю шашлык. и я считаю, что надо жить в свое удовольствие. Надо и шашлык есть и наполеон кушать и водку пить, но все в меру. Я иногда могу себе это позволить , но черезмерно этого делать не надо. +1
palyanucya Опубліковано: 9 грудня 2008 Опубліковано: 9 грудня 2008 (змінено) нуу я шашлик їм десь раз на на квартал. водку не п"ю не курю... ай блін й справді скіль того життя! раз в квартал можна і поїсти шашличку! :D Змінено 9 грудня 2008 користувачем palyanucya
Nik Опубліковано: 9 грудня 2008 Опубліковано: 9 грудня 2008 а я просто обожаю шашлык. и я считаю, что надо жить в свое удовольствие. Надо и шашлык есть и наполеон кушать и водку пить, но все в меру. Я иногда могу себе это позволить , но черезмерно этого делать не надо. эх как сказал.......... :blush: а без меры никуда но шашлык...... я лучше пить не буду но шашлык сьем!!!!!!! :P
SHOTA Опубліковано: 9 грудня 2008 Опубліковано: 9 грудня 2008 нуу я шашлик їм десь раз на на квартал. водку не п"ю не курю... ай блін й справді скіль того життя! раз в квартал можна і поїсти шашличку! :D я люблю шашлык и иногда его делаю по диетически: сначала мариную его как и положено, потом заворачиваю его в фольгу и запекаю в мини печке. Хотя это уже и не шашлык, но тоже очень вкустный и к тому же диетический :)
palyanucya Опубліковано: 9 грудня 2008 Опубліковано: 9 грудня 2008 а давайте якось форумом виїдемо на шашлик? :D
Nik Опубліковано: 9 грудня 2008 Опубліковано: 9 грудня 2008 а давайте якось форумом виїдемо на шашлик? :D поддерживаю!!! B)
blablabla Опубліковано: 17 грудня 2008 Опубліковано: 17 грудня 2008 доречі для тих хто незнаю що 1 шомпур шашлика містить стількиж само смоли і всякої гадості що й 200 цигарок (цілий блок) :blink: Смола ця ж не в легені йде. Їсти можна) Так само, до речі випари ртуті небезпечні, а якщо вип"єш, то нічого не буде. З.І. Та й смоли різні бувають.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз