Перейти до публікації

Влияние вредных привычек

Ангел Смерти

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
епть................ :( я люблю шашлык :(

я також! облом жорстокий! :(

• Відповіді 48
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• palyanucya

13

• Nik

9

• SHOTA

6

• Admin

5

Кращі автори в цій темі

• palyanucya

palyanucya 13 публікацій

• Nik

Nik 9 публікацій

• SHOTA

SHOTA 6 публікацій

• Admin

Admin 5 публікацій

Опубліковано:
епть................ :( я люблю шашлык :(

а я просто обожаю шашлык. и я считаю, что надо жить в свое удовольствие. Надо и шашлык есть и наполеон кушать и водку пить, но все в меру. Я иногда могу себе это позволить , но черезмерно этого делать не надо.

Опубліковано:
а я просто обожаю шашлык. и я считаю, что надо жить в свое удовольствие. Надо и шашлык есть и наполеон кушать и водку пить, но все в меру. Я иногда могу себе это позволить , но черезмерно этого делать не надо.

+1

Опубліковано: (змінено)

нуу я шашлик їм десь раз на на квартал. водку не п"ю не курю... ай блін й справді скіль того життя! раз в квартал можна і поїсти шашличку! :D

Змінено користувачем palyanucya
Опубліковано:

эх как сказал.......... :blush:

а без меры никуда

но шашлык...... я лучше пить не буду но шашлык сьем!!!!!!! :P

Опубліковано:
нуу я шашлик їм десь раз на на квартал. водку не п"ю не курю... ай блін й справді скіль того життя! раз в квартал можна і поїсти шашличку! :D

я люблю шашлык и иногда его делаю по диетически: сначала мариную его как и положено, потом заворачиваю его в фольгу и запекаю в мини печке. Хотя это уже и не шашлык, но тоже очень вкустный и к тому же диетический :)

Опубліковано:

а давайте якось форумом виїдемо на шашлик? :D

Опубліковано:
а давайте якось форумом виїдемо на шашлик? :D

поддерживаю!!! B)

• 2 тижні потому...
Опубліковано:
доречі для тих хто незнаю що 1 шомпур шашлика містить стількиж само смоли і всякої гадості що й 200 цигарок (цілий блок) :blink:

Смола ця ж не в легені йде. Їсти можна) Так само, до речі випари ртуті небезпечні, а якщо вип"єш, то нічого не буде.

З.І. Та й смоли різні бувають.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...