palyanucya Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 Смола ця ж не в легені йде. Їсти можна) Так само, до речі випари ртуті небезпечні, а якщо вип"єш, то нічого не буде. З.І. Та й смоли різні бувають. пити ртуть? ти що? :blink:
SHOTA Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 пити ртуть? ти що? :blink: и кока-колой запивать , а закусывать шаурмой :D
Nik Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 и кока-колой запивать , а закусывать шаурмой :D ты еще про кораловую воду забыл :D :D :D :D
blablabla Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 пити ртуть? ти що? :blink: Я не говорю, что ее надо пить. Я говорю, что не будет ниче.Даже мужык один по телику такие "фокусы" показовал.
Nik Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 Я не говорю, что ее надо пить. Я говорю, что не будет ниче.Даже мужык один по телику такие "фокусы" показовал. ты меньше верь.... <_< как то по телик крутили чувака который тосол пил и нифига мол не происходит с ним !!! через время после передачи -умер от интоксикации.......... ;) так шо нафиг оно нада!!!
blablabla Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 Ну все одно, сенс в тому. шо смоли ці ж не в легені йдуть. Так шо шашлики їсти можна і ТРЕБА! )
Nik Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 Ну все одно, сенс в тому. шо смоли ці ж не в легені йдуть. Так шо шашлики їсти можна і ТРЕБА! ) Шашлык....даже еси вредно побарабану буду есть пока не лопну :D :D :D
palyanucya Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 (змінено) ты еще про кораловую воду забыл :D :D :D :D :D :D :D жесть!!! Змінено 18 грудня 2008 користувачем palyanucya
Terminator Опубліковано: 1 березня 2009 Опубліковано: 1 березня 2009 а давайте якось форумом виїдемо на шашлик? :D А вот возьме и выедем - мы с Саней уже запланировали)!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз